Ne fali im ljubavi

Ljubavni status naše reprezentacije: Tko je u sretnom braku, a čija su srca tek nedavno zatreperila od ljubavi?

Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić, Vedran Ćorluka (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Duje Ćaleta Car (Foto: Instagram) Franka Batelić (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) +0 Raquel Mauri (Foto: Instagram) Galerija

Osim na zelenim travnjacima, naši su nogometni reprezentativci pravi umjetnici i na ljubavnom planu

Na teren svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji Mateo Kovačić istrčava kao oženjen muškarac. Prošle je godine u lipnju oženio svoju dugogodišnju djevojku Izabel u crkvi Svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima.

Na njihovu slavlju bio je Vedran Ćorluka i odabranica njegova srca pjevačica Franka. Šuška se da će par svoju petogodišnju vezu okrunuti brakom čim završi svjetsko prvenstvo i to na obroncima bajkovite Istre. Franka je otkrila da se javljaju majčinski osjećaji i priželjkuje bebu.

Pogledaj i ovo Vedran Ćorluka poznato društvo Vedrana Ćorluku dugo nismo vidjeli ovako dobro raspoloženog, pogledajte tko mu je izmamio ovakav osmijeh!

Franka Batelić, Vedran Ćorluka (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL)

''Pa javljaju se, naravno da da. Obožavam djecu, ali nemam baš plan i program. Mislim da ne treba život tako po tom ptianju baš planirati'', izjavila je Franka u jednom od intervjua. 

Pri vrhu liste najpoželjnijih domaćih reprezentativaca našao se dvadesetdvogodišnji Marko Pjaca. Sve su obožavateljice pale u depresiju kad je otkriveno da ljubi tamnokosu ljepoticu Mariju.

Točno godinu dana od svojeg vjenčanja na travnjak svjetskog prvenstva istrčava i Domagoj Vida. U Umagu je oženio Kraljicu Hrvatske 2014. Ivanu a najslađi gost na vjenčanju bio je njihov sinčić David.

U bračnoj idili uživaju Luka Modrić i njegova supruga Vanja, a vječnu ljubav svojoj supruzi Josipi obećao je Ivan Perišić. U vezi su od trećeg razreda srednje škole. Andrej Kramarić 2016. je prekinuo šestogodišnju vezu a od tada je prilično misteriozan kada je ljubav na tapeti.

Reprezentaciju su okupirale i mlade snage. Kao par s naslovnice djeluju Duje Ćaleta Car u zagrljaju djevojke Adriane, a u intervjuu za In Magazin mladi vratar Dominik Livaković otkrio je da prije svake utakmice ima ritual koji uključuje poklon njegove djevojke.

''Te amo mi vida''! Ivan Rakitić svojoj supruzi Raquel često daje do znanja da je ludo zaljubljen. Raketa i svaki slobodan trenutak koristi kako bi bio dobar otac.



Čini se da našim nogometašima u životu ljubavi ne nedostaje. Uz brojne navijače i podršku s tribina vjerujemo da će im dodatnu snagu i motivaciju dati i njihove bolje polovice. Sretno!

Cijeli prilog pogledajte u IN magazinu. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene