Ljubavna inventura 2021.

Jedni su se rastajali, drugi zaljubljivali: Donosimo pregled novih ljubavi i razlaza na domaćoj estradi!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun i Franz Schillinger - 1 Snježana Mehun i Franz Schillinger - 2 +0 Dušan Bućan i Sara Hdagha Galerija

2021. bila je kobna za ljubavni život nekih domaćih zvijezda. No dok su se jedni rastajali, drugi su se zaljubljivali. Otkrijte komu su zvijezde 2021. bile naklonjene.

Vjerojatno su se svima u sjećanje urezali prizori s bajkovite svadbe Snježane Mahun na Kornatima. Mladenka je poput moderne princeze doplovila u ruke austrijskog jahtaša Franza Schillingera, a onda je do mjesta gdje su izrekli sudbonosno da došetala potpuno bosa.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović - 1 nije skrivala emocije Danijela Martinović rasplakala se zbog muškarca koji je ostavio važan trag u njezinom životu: ''On me naučio da smo svi ranjivi...''

Snježana i Franz svoju su ljubavnu romansu započeli 2018., a početkom prošle godine su se zaručili na Maldivima. Uz brojne kvalitete, ovaj je austrijski poduzetnik hrvatsku PR stručnjakinju i vlasnicu modnog brenda osvojio i hranom, tako je Snježana otkrila. 

Posebno je bilo i na svadbama inovatora i poduzetnika Mate Rimca. On se u dva mjeseca dva puta oženio sa svojom Katarinom. Nakon tajnog vjenčanja u Splitu, pripremili su raskošnu zabavu u Livnu. Nakon obreda u crkvi svadbeno je slavlje održano na Livanjskom polju, a par se na svadbu dovezao u žutoj Neveri.

Sreće, ljubavi i romantike ne nedostaje ni u životu nogometaša. Počelo je zarukama Marka Tolića. Nogometaš je dugogodišnju djevojku Gabrijelu zaprosio na Kamenitim vratima, a ona je rekla DA. Sretnu vijest Marko je obožavateljima otkrio na društvenoj mreži gdje je uz njihovu sliku napisao:

''A sada: ostaju vjera, ufanje i ljubav – to troje – ali najveća je među njima ljubav. Zauvijek''. 

Istu fotografiju objavila je i njegova odabranica uz riječi

''Dajem ti rič da s tobom ću ić ravno prid Boga''. 

U nogometnim redovima ljubav se nastavila slaviti svadbom Andreja Kramarića. Naš reprezentativac vjenčao se dugogodišnjom djevojkom Mijom Čurković. Razloga za sreću imao je još jedan nogometni reprezentativac. Josip Brekalo svojoj boljoj polovici izrekao je sudbonosno DA. ''D&J 17.07.21.'' napisao je Josip i svojoj Dominiki ostavio srce.

Na dubrovačkoj tvrđavi Revelin u bračnu luku uplovili su nogometaš Duje Ćaleta-Car i Adrijana Đurđević. Detalje svog vjenčanja s nogometašem Goranom Vlaovićem Miss Universe Hrvatske 2014. Ivana Mišura otkrila je ekskluzivno za IN Magazin.

''Goran je jedna vrlo dobra osoba, plemenita bih ja rekla. Ta njegova energija je zaista nešto posebno. Između ostalog je i duhovit, sad znam da je i brižan otac'', rekla je. 

Slavio su i glumac Dušan Bućan i njegova djevojska Sara Hdaga. Nakon dvije godine veze vjenčali su se u Grožnjanu. Prije toga proputovali su zajedno Mozambik gdje su ostvarili najveći san – zaplivali su s kitovima.

Veselio je bilo i na svadbi NBA zvijezde Ivice Zubca koji je na Malom Lošinju oženio svoju dugogodišnju djevojku Kristinu. Udala se i glumica Tara Thaller i to za glumca i glazbenika Farisa Pinju.

Slavilo se i u modnim krugovima. Blogerica i vlasnica modnog brenda Ana Bacinger vjenčala se za Sebastijana Kodbu. Vjenčanicu je kupila samo tri tjedna prije vjenčanja i to putem interneta.

U New Yorku se vjenčala i Ana Buljević, manekenka za koju se otimaju modne kuće poput Balenciage i Louisa Vuittona. Pored fotografije sa suprugom Ibrahimom Koristovićem napisala je da se vjenčala za svog najboljeg prijatelja.

Kada su u pitanju nove ljubavi, ona između Hane Huljić i Petra Graše definitno je najzastupljenija u medijima.


"Vrlo smo sretni i zadovoljni i tako treba biti'', rekao je Petar. 

Uz vjenčanja i nove ljubavi slavile su se i godišnjice. Viktorija i Dino Rađa proslavili su dva desetljeća braka.

Deset godina ljubavi s lijepom Raquel Ivan Rakitić proslavio je emotivnom objavom.

''Ti si moja sadašnjost, budućnost i najbolje što mi se ikad dogodilo!'' - napisao je Raketa.

I Lana Jurčević je proslavila četvrtu godišnjicu s dečkom Filipom i otkrila da je zaljubljena do ušiju.

Sve je prštalo od romantike na koncertu Davida Temelkova koji je pred nekoliko tisuća ljudi zaprosio svoju djevojku Elenu.

Zaručili su se i bubnjar Pravila igre Goran Belošević i atraktivna influencerica Ecija Ivušić. Poznati glazbenik svojoj je ljubavi prvo posvetio pjesmu, a onda je postavio pitanje na koje je odgovor bio DA.

Može se zaključiti da je među poznatima vladala ljubav, jer razvoda i raskida nije bilo puno. Svoju vezu okončali su Danijela Martinović i Petar Grašo, a nakon 28 godina braka razišli su se Leonarda i Zvonimir Boban. Nakon četire godine braka razvela se i Ana Zaninović. No bivša svjetska prvakinja u taekwondou izjavila je kako i dalje vjeruje u ljubav.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey (Foto: Profimedia) Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) +0 Tina Kunakey, Vincent Cassel (Foto: Profimedia) Celebrity Suprug koji je od nje stariji 31 godinu ne može joj se nadiviti, prije nje je ljubio jednu od najljepših žena svijeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene