Božićno okupljanje

Vodimo vas u glazbeni Badnjak obitelji Parmać: Ljubav prema glazbi nasljeđuje se naraštajima bez iznimke!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Blagdani u obitelji Parmać - 3 In Magazin: Blagdani u obitelji Parmać - 5 In Magazin: Blagdani u obitelji Parmać - 6 In Magazin: Blagdani u obitelji Parmać - 7 In Magazin: Blagdani u obitelji Parmać - 8 In Magazin: Blagdani u obitelji Parmać - 4 In Magazin: Blagdani u obitelji Parmać - 2 In Magazin: Blagdani u obitelji Parmać - 1 Neda Parmać - 4 Neda Parmać - 4 +0 Neda Parmać - 4 Galerija

Ljubav prema glazbi u njihovoj obitelji prenosi se naraštajima. I to je, čini se, postalo pravilo bez iznimke. Mama Jadranka i tata Zoran tu ljubav su prenijeli i na Sanju, Nedu i Tomislava, a oni na svu svoju djecu jer su i u bračne vode zaplivali s glazbenicima. Sigurno već znate - govorimo o Parmaćima. Na predbožićnom okupljanju pjesme i svirke nije nedostajalo.

Svaki susret ili okupljanje u obitelji Parmać popraćeno je pjevanjem ili sviranjem. Izuzetak nisu ni blagdani, a posebice Badnjak i Božić. Blagdanski ugođaj, složit ćete se, u ovakvom ozračju, nalikuje na pravu filmsku obiteljsku priču. 

Tako je i danas! Od najstarijih do najmlađih – za blagdane je pravilo biti kod kuće uz obitelj:

A baš ljubav i glazbeni talent, ono je što se u obitelji Parmać prenosi na svakoga. Bez izuzetka, čini se:

Pogledaj i ovo Neda Parmać - 2 "svaka čast" Feminemka se pohvalila hrabrim činom na samom početku godine: "Ležim pokrivena i hladno mi je dok te gledam!"

''Mama je bila prvi klavijaturist u tatinom bendu oni su stvorili taj neki brend, vjenačli su se, te Parmaće, onda smo došli mi, ja, Neda, pa brat, tata nas je vodio cijeli život kroz glazbeni posao'', priča Sanja. 

A tako je i s najmlađima koje također nije zaobišla ta ljubav. Vatroslav svira bubnjeve, a Adrijana pomalo brusi klavir. 

Pripišemo li tomu i to da su Sanja i Neda i u bračne vode zaplivale s glazbenicima – od glazbe se u ovoj obitelji ne može pobjeći:

A obiteljska priča već se širi. Osim samostalnih karijera, Sanja i Neda već nastupaju zajedno u Gelato sisters, a odnedavno i bratom Tomislavom, vrsnim pijanistom, u bendu Parmaći:

''Ja sam razmišljala koliko sam presretna da radimo svi zajedno, prvo Sanja i ja pa sad i Tomislav jer sumnjam da bi se toliko družili da ne radimo skupa'', prča Neda. 

I dok odrasli uživaju družeći se, najmlađi uz atmosferu iščekuju i poklone:

I dok sat otkucava posljednje sate prije Božića, Parmaći nastavljaju s pjesmom i porukom o zajedništvu i potpori koju samo obitelj može pružiti:

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene