Postoje oni koji nas bez obzira na naše političke preferencije osvajaju šarmom. Uz pomoć stručnjaka i poznatih dama otkrivamo tajnu njihova uspjeha.


Šarmantnost nije prva riječ koja vam padne na pamet kad bacite pogled na Sabor, štoviše.

Vezani članci Andrej Plenković Plenković: "Svi koji prate političku situaciju vide tko je destruktivan. Ne vidim tko je uopće postavio tezu da bih ja bio kriv" Desnica protiv eura - 2 Desnica protiv uvođenja eura. Kažu da Hrvatska nije spremna za promjenu valute i da je to posljednja obrana suverenosti

'Niti jedan političar mi nije šarmantan', oštro je krenula pjevačica Ivana Marić.

'Mama mi je rekla davno da o seksu i politici ne pričam javno, svi su dragi i želim im uspjeh', diplomatski se snašla glumica Mila Elegović.

I možda bi se složili s njima da nas nisu privukla neka nova, ali stara lica s političke scene koja jednostavno šarmiraju. Dječačko lice, mirni nastup, stas i stav Božu Petrova doveli su na listu.

Od uzornog učenika, ministranta u crkvi, sjemeništa, Medicinskog fakulteta, gradonačelnika Metkovića do saborskog zastupnika - na dugom putu Petrov je šarmirao mnoge.

'Ima drugačiju energiju od političara koje sam do sada vidjela', rekla je pjevačica Lea Mijatović.

Staro-novo lice koje je brzinom munje zadobilo simpatije cijele države je Andrej Plenković, što, uostalom, pokazuju i rezultati izbora.

Zagrebački Dalmatinac, pravnik, diplomat, govori tri strana jezika - sasvim je dovoljno da nas šarmira.

'Mislim da dobro balansira između ovih nedaća i da nam daje svjetlo u tunelu', rekla je Ana Gruica.

Ne kaže se bezveze da na mladima svijet ostaje. Njihovi polet i želja za ispravljanjem krivih drina itekako su šarmantni. Davor Bernardić nije više baš tako mlad, ali šarm je tu.

'Visok, crn, zgodan muškarac koji često zna imati osmijeh na licu i to je nešto što i žensko glasačko tijelo voli vidjeti', rekla je Martina Skoko.

A na samom je početku Ivan Radić. 28 mu je godina tek, ali obožavateljica ima napretek. Samo je pitanje dana kad će ga svi primijetiti jer njegovo vrijeme tek dolazi.

Što su sve još rekle domaće dame o našim političarima pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju