Zvijezde Stelle

Prisjetili se mladih dana: 'Užasno mi je išao na živce'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Popularna glazbeno-dramska serija 'Stella' bliži se kraju, te ćete ove nedjelje moći uživati u pretposljednjem nastavku. Tim povodom razgovarali smo s glumačkim zvijezdama Mladenom Vulićem i Lindom Begonjom koji su svojim iskrenim emocijama osvojili publiku.

Glumci Linda Begonja i Mladen Vulić utjelovljuju Jasminine roditelje u seriji 'Stella', otuđene zbog mučne prošlosti te ponovno spojene zbog teške bolesti. Njihova priča je, kako oni kažu, itekako potrebna da nas osvijesti od glamura natjecanja.

Pogledaj i ovo showbuzz Pratite i na OYO Stižu Zora dubrovačka i Stella! DOZNAJTE KADA!

Da se naježiš! Sve dirnula izvedbom Ave Marije!

Inače, Mladen i Linda zajedno su studirali na Akademiji dramske umjetnosti, u istoj klasi. 'Užasno mi je išao na živce zato što je stalno imao potrebu da pokaže koliko je on ozbiljan dramski glumac', sjeća se Linda. 'To je jedna, ta malo dalmatinska prgavica, samo me onako otfikarila', prisjetio se i Mladen.

Dosad su zajedno radili tek nekoliko puta, na predstavi Kralj Lear i na Larinom izboru. Njihov je glumački zadatak bio prenijeti emociju obiteljske tragedije, a u tome su i uspjeli! Pogledajte priču o glumačkom paru u Stelli u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene