Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Lidija će se uskoro pojaviti na velikom platnu, a ususret snimanju filma samo za IN magazin pokazala je svoje glumačke vještine.


Gošća ovotjedne emisije "Petkom s Petkom" bila je Lidija Bačić. Popularna pjevačica kod Petka je premijerno izvela svoj novi singl, ali i pokazala svoje glumačke vještine.

Vezani članci Nova TV nominirana u četiri kategorije za nagradu Zlatni Studio Nova TV je televizijska kuća s najviše nominacija za nagradu Zlatni studio 2020.! Maja Jurić Za nju je strast prema poslu presudna, ne voli izlaske, ali je zabavljaju poruke udvarača

Naime, Lidija će se uskoro pojaviti u jednom filmu uz velika glumačka imena kao što su Rade Šerbedžija i Nataša Janjić, a kako će se u tome snaći provjerili su Mia Kovačić i Dalibor Petko

Lidija je, naime, dobila zadatak da odigra ključnu scenu iz kultnog filma "Tramvaj zvan čežnja". Kako je to izgledalo dok je Lidija dočaravala zadani lik pogledajte u videu.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.