Najstarija medijska nagrada

Omiljena lica i formati Nove TV imaju čak četiri važne nominacije za Večernjakovu ružu!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Pezo Moskaljov Dino Goleš i Valentina Baus Ksenija Pajić +0 MasterChef Galerija

Omiljena lica i formati Nove TV su među čak četiri važne nominacije za najstariju medijsku nagradu - Večernjakovu ružu. Ova nagrada, koja se dodjeljuje već 40 godina, i ovog puta otkrit će koji su televizijski projekti u prošloj godini bili najbolji.

Nominacije za najprestižniju i najstariju medijsku nagradu – Večernjakovu ružu su objavljene! Omiljena lica i formati Nove TV su među čak četiri važne nominacije, i to za TV osobu i TV emisiju godine, glumačko ostvarenje godine i Novo lice godine.

Dugogodišnja reporterka najgledanijeg informativnog programa u zemlji – Ivana Pezo Moskaljov nominirana je u kategoriji TV osoba godine: "Znači puno ako je od struke, ako je od čitatelja Večernjeg lista, ja to moram tako reći jer ipak je ta njihova nagrada tradicionalna, ja se sjećam kad sam ja bila mala kad su se oni kuponi rezali, slali za Večernjakovu ružu. I biti u takvom društvu je velika stvar."

Pogledaj i ovo Uzvanici Večernjakove ruže - 1 svečani događaj Pogledajte koji su poznati Hrvati prošetali crvenim tepihom Večernjakove ruže, odabrane su vrhunske toalete i outfiti!

Dok se Ivana istaknula ekskluzivnim informacijama i otkrićima u svojem radu specijaliziranom za pitanja iz domene obrane i hrvatske vojske, Valentina Baus i Dino Goleš zasluženo nose nominaciju Novog lica godine. Naime, nakon više od desetljeća, upravo oni sjeli su za voditeljski stol Dnevnika Nove TV. I tako unijeli novu energiju u najgledanije dnevne informativne minute koje prate brojne pozitivne reakcije gledatelja.

"Dino je mene nazvao i kaže dobio sam mail nominiran sam za Večernjakovu ružu, ja reko super bravo odlično", priča Baus.

"Ja kažem pa pogledaj sigurno si dobila i ti. Ona kaže pa di bi ja..." nadovezao se Goleš.

"Mislila sam pa nećemo bit u konkurenciji, neću se ja s tobom boriti, i ona smo shvatili da smo zajedno nominirani, bila sam presretna - to ja Oscar u našim hrvatskim medijima i to je nešto što potajno želiš", dodaje Valentina.

U kategoriji Glumačko ostvarenje godine među nominiranima našla se i kazališna, filmska i televizijska glumica Ksenija Pajić.

Ova već ranije prozvana "kraljica sapunica", ponovno je oduševila gledatelje u humorističnoj seriji Nove TV "Dar Mar", koja prati dogodovštine u malom mjestu Dizmovu.

"A da je Nova TV odlično "skuhala" zabavu, dokazuje i jedan od najuspješnijih zabavnih TV formata u Hrvatskoj i svijetu, MaterChef. U jesen 2021. vratio se u velikom stilu na Novu TV, a sada je nominiran u kategoriji TV emisija godine.

"Jako mi je drago što su prepoznali cijeli koncept, što znanje žirija i prenašanje isto nama, kao i našu požrtvovnost", govori pobjednik prošlogodišnjeg MasterChefa Ivan Temšić.

Tko su najbolji, odlučit će publika, a glasovati za naša lica možete na nekoliko načina - SMS-om, telefonskim pozivom ili kuponom. Sve informacije o tome dostupne su na internetskoj stranici Nove TV.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Leonarda Lončar i Josipa Pavičić +0 Leonarda Lončar inMagazin Leonarda Lončar otkrila u kakvom je odnosu s bivšim suprugom Zvonimirom Bobanom i što im je stvarno presudilo nakon 32 godine: "Dobro sam danas"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene