Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Lepa Brena na Dan žena održat će koncert u blizini Karlovca. inMagazin donosi detalje o koncertu.


Lepa Brena koncertom kod Karlovca započet će svoju regionalnu turneju. Publika na nogometnom igralištu u Krnjaku Brenine će pjesme zapjevati na Dan žena.

'Kao mali sam sanjao i maštao o Lepoj Breni'

Vezani članci Lepa Brena Boba Živojinović nikad iskrenije progovorio o braku s Lepom Brenom koji traje 34 godine, otkrio i njihovu tajnu! Saša Lozar Mnogi još ne vjeruju da ovo na slici nije Lepa Brena: ''Pa ti si stvarno genijalac, šta bi babe dale da tako izgledaju!''

Mještani su toliko sretni pa već sada razmatraju da nazovu ulicu po njoj ili da preimenuju nogomeno igrališe na kojem će se koncert održati.
Organizatori već sada prilaze nasipavaju pijeskom i rade prostor za parkiralište.

'Dolazak je potvrđen iz Kladuše, Slovenije, cijele regije koja gravitira ovom području. Postoje informacije da će doći ljudi iz Munchena, Austrije, Srbije', kažu organizatori.

Početni plan bio je da se koncert organizira u sportskoj dvorani Mladost u Karlovcu, no iz tehničkih razloga ipak je premješten na nogometno igralište.

'Ja mislim da je nebitno gdje pjevamo, bitno je da tamo gdje pjevam publika bude sretna i zadovoljna', izjaila je Lepa Brena.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook