Lepa Brena otkrila je kako ju je otmica djeteta trajno razboljela!


Ni Lepa Brena ni suprug Bobo Živojinović nikad se nisu zanosili slavom pa ih je otmica djeteta 2002. godine tim više pogodila. Vjerovala je da se takve stvari događaju samo u filmovima, ili pak, velikim svjetskim zvijezdama.

53-godišnja 'Jugoslovenka' i dalje odlično izgleda!

Vezani članci Slika nije dostupna Brena i holivudski glumac zapalili Beograd Slika nije dostupna Folk diva: 'Kada bi samnom napravili neki reality sigurno bi propao'

'Bila nam je to velika pouka, da budemo jako oprezni. Poslije toga, život mi se jako promijenio, od tada sam se razboljela, a i danas se liječim. Kada se dogodi tako nešto, više nikada ne možete biti apsolutno zdravi kao nekada', rekla je Brena.

Na početku karijere patila je za glamuroznim životom i skupim vilama. Sad kada to sve ima najradije bi se preselila u neku kolibu s bunarom u prirodi.

Uživa u svemu što je tijekom karijere stekla, pri tom ne zaboravljajući teške početke. Kada je roditeljski dom u Brčkom napustila zbog studija turizma u Beogradu, cijela je obitelj znala biti gladna.

'Oni su bili gladni u Brčkom dok sam ja studirala, ja gladna u Beogradu, to je bila škola za mene. Jeli smo kruh, paštete, jogurt, šećer, nije bilo novca za ručak, meso, obroke, menze pa sam odlučila, kad sam ostala bez svega i kad nisam znala što sam dotad imala, odlučila sam uzeti život u svoje ruke i počela raditi i studirati', rekla je Brena.

Iako je već do 1992. godine postala najveća zvijezda Balkana, pravo je ispunjenje doživjela rođenjem prvog djeteta. 'Žrtvovala sam karijeru da bih stvorila obitelj jer je karijera nešto što ne možete zagrliti, ljubiti, maziti', rekla je poznata pjevačica.

A što je još poznata pjevačica otkrila u intervjuu za In Magazin, pogledajte u prilogu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook