Lepa Brena jedva je dočekala blagdane jer to znači obitelj na okupu.


Ovih dana obitelj Lepe Brene ponovno je na okupu. Trojica sinova, Stefan, Viktor i Filip, stigla su iz Amerike, gdje se školuju. Iako, otkad su stigli, vrijeme provode u izlascima.

Vezani članci Luka Nižetić U godini bez koncerata Luka Nižetić posvetio se svom restoranu: Od Gorana Ivaniševića do Janice Kostelić, evo koga je sve ugostio Sanja Vejnović - 3 Naša lijepa glumica napravila potez o kojem razmišlja godinama: "Zabavno je, a ljubav je glavni sastojak"

'Tako da se iskreno nadam da će im jednog dana dosaditi i da će provesti neko veće sa majkom pored kamina da napravimo neku lijepu večeru i da se družimo', kaže Brena.

A u njihovu domu jedan je kutak posvetila svojim i suprugovim roditeljima:

'Vraćaš se u nekakvo vremena kada si ti bio nečije dijete. Kada si imao roditelje koji su mnogo, mnogo brinuli o nama', ispričala je.

Brena i Boba proslavili 24. godišnjicu braka

Kada sabere misli, zadovoljna je. Više nema velika očekivanja i sanjanja nemogućeg:

'Ja sam naučila da budem veoma stabilna i u dobrim i lošim situacijama. U dobrim situacijama sam sretna i mirna, a u teškim molim Boga da to teško prođe i da to premostimo', kaže.

Njezine su želje s godinama postale racionalne.

'Voljela bih da moja djeca nekako idu svojim putem. Činjenica je da su oni još uvijek mladi momci. Voljela bih da i da osnuju svoje obitelji i da imaju svoju djecu da dočekamo unučiće', kaže skromno Brena.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook