Lejla Filipović predstavila je svoje komade za sve romantične dame te otkrila kako nadoknađuje nedostatak ženskih članova u obitelji.


Nekadašnja Miss Hrvatske Lejla Filipović nakon otvaranja trgovine u Zagrebu, prvi put se okušala i u dizajniranju vlastite kolekcije. Uz potporu brojnih poznatih imena domaće scene, predstavila je svoje komade za sve romantične dame te otkrila kako nadoknađuje nedostatak ženskih članova u obitelji.

Vezani članci Dream team Babe (Foto: IN Magazin) Pogledajte doček za pamćenje Dream Team Baba u rodnom Ljubuškom: "Nismo još došle k sebi!" Tara Thaller (Foto: Dnevnik.hr) Iako je mlada i lijepa, uspješna glumica priznaje: "Imala sam problema sa slikom o sebi..."

 

 

#hvalacurkemoje #bezvastonebibiloto #dreamteam

A photo posted by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic_ldstore) on

 

Iako nije, kako nam otkriva, željela biti "još jedna koja dizajnira", Lejla FIlipović ipak je hrabro zagazila u dizajnerske vode. Njezino iskusno modno oko poslužilo je pri izradi ženstvenih komada za dugo toplo ljeto, a sve je, tvrdi, upravo nešto što bi i ona nosila.

'Teško je izmislit nešto novo kad se možeš poigrat eventualno s materijalima. Nije to ništa pretenciozno, povela sam se onim što ja volim nosit i da žene danas mogu s posla otići na nekakvo događanje, druženje', rekla je Lejla Filipović.

ODABERITE VAŠU MISS Čitatelji Dnevnik.hr-a biraju Miss medija

Kako su Hrvatice, prema njezinu iskustvu, velike ljubiteljice suknji i haljina, one čine najveći dio kolekcije, a, uz to, svaka će žena moći nositi Lejlu u doslovnom smislu. Print na majicama zamišljen je kao njezin lik u različitim situacijama. I dok su prijatelji s odobravanjem pratili reviju, Lejli su najveća potpora suprug i sinovi koji katkad imaju i kritiku.

S obzirom na to da je u obitelji okružena muškarcima, jedina koju može odijevati u romantične krpice je njezina kujica.

'Ona je ženka, čak i ona ima haljinicu iz naše kolekcije, malo ću zadovoljit tu potrebu sa djecom od prijateljice i mojim psićem, što da radim', kaže Lejla.

A što je još otkrila pogledajte u prilogu IN magazina.