veselo društvo

Sjećate li se Anice? U domu umirovljenika okupila estradnu elitu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Legendarna pjevačica Anica Zubović proslavila je 85. rođendan, a proslavu nisu propustila ni brojna poznata lica.

Nezaobilazno ime hrvatske zabavne glazbe 50-ih i 60-ih, Anica Zubović, proslavila je 85. rođendan. Čuvenoj pjevačici, poznatoj po hitovima "Okrećem listove kalendara" te legendarnim "Maškarama", čestitati su došle brojne zvijezde - od Drage Diklića do Zdenke Vučković. A slavlje nije propustio ni njezin veliki prijatelj, poznati glazbenik i TV voditelj bivše države Minja Subota.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

"Ovo još nisam doživjela u mom životu, ali eto treba čovjek imati 85 godina da se svi sastanemo ovdje, ova naša generacija. To je prekrasno", govori Anica za In magazin.

Čestitara na rođendanu naše velike zvijezde zabavne glazbe u Domu za starije osobe na Trešnjevci nije nedostajalo. A upravo boravak u domu, gospođa Anica ističe kao tajnu svoje vitalnosti i mladolikosti. "Uživam ovdje, nitko me ne gnjavi, nitko mi ne smeta. Kad hoću izađem malo, ali do 5 sati, poslije više ne", kaže Anica.

Proslava se pretvorila u pravi koncert koji je bio svojevrstan vremeplov u doba kada je zabavna glazba proživljavala svoje najljepše dane. "Došli smo svi sa puno dobrih želja jer Anica je jedan iznimna osova na našoj estradi. Ona je gospođa od glave do pete, a da se pri tome uopće ne trudi biti nego je takva rođena", kaže Ksenija Erker.

"Ona je bila izuzetna osoba na našoj estradi protiv koje nitko nikada nije mogao reći jednu riječ", dodaje Miro Ungar.

Kao iznenađenje, Anici iz Beograda je stigao njezin veliki prijatelj, čuveni TV voditelj i glazbenik, Minja Subota. "Drago mi je što je Ane dobra zdravlja. Ja sam još aktivan i nije mi problem doći", kaže Subota.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene