Lara Spajić pobijedila je u showu ''World Top Model''. Njena priča jako je zanimljiva.


Svjetski uspjeh hrvatske manekenke Lare Spajić otvorio joj je sva vrata u modelingu. Djevojka koju je s četrnaest godina na zagrebačkoj ulici otkrio Saša Zalepugin danas se može pohvaliti titulom "World Top Model". Samo za In Magazin otkriva kako se osjećala kada je osvojila ugovor vrijedan 200 tisuća eura.

Vezani članci Mile Kekin - 1 Mile Kekin komentirao talent 13-godišnjeg sina, otkrio i kako je biti u braku s psihijatricom Davor Sučić - Sejo - 2 Sejo iz Zabranjenog pušenja iskreno o koroni, supruzi, ali i glazbenicima političarima: "Sumnjivo mi je to"

"Mislim da sve cure koje se natječu za 'World Top Model' očekuju da će pobijediti. Jer bez nade za pobjedom ne bi imale što raditi tamo", rekla je lijepa Lara. U Milano, u kojem se natjecanje održalo, došla je tri dana ranije. Nakon brojnih priprema, stigao je i izbor.

"Imala sam tremu, ali pozitivnu, koja mi je dala hrabrosti da izađem pred žiri", dodala je mlada manekenka. Sve je počelo kada je imala svega 14 godina. Na ulici ju je otkrio Saša Zalepugin, a potom je Lara ušla u agenciju njegove supruge Tihane. "Šetala sam i zaustavio me čovjek, nisam znala tko je tada jer još sam mlada. Rekao je da kažem doma mami i tati ako se želim time baviti", prisjeća se Lara.

Iako Tihana nije sklona primati djevojke ispd 16, 17 godina u agenciju, nije zažalila što je primila lijepu Laru. Djevojka je tako mlada, a već jako uspješna. Ipak, u životu je muče i potpuno prizemne brige. Prioritet joj je, naime, maturirati u zagrebačkoj 13. gimnaziji. "Prvo moram završiti srednju školu i maturirati, pa tek onda mogu razmišljati o daljnoj karijeri", zaključuje ova perspektivna ljepotica!

Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.