Lani poručio doktor

'Nisi više mlada, svaka iduća trudnoća bit će teža'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U prvom intervjuu kao gospođa, Lana Klingor povjerila je sve o osjećajima otkako je izrekla sudbonosno DA, trudnoći te privatnim i poslovnim planovima.

Skriveni od znatiželjnih pogleda, u intimnom društvu najbližih prijatelja i obitelji, Lana Klingor se prošlog tjedna udala za Antu Mihića s kojim očekuje dijete.

Pogledaj i ovo showbuzz Zaboravljene ljubavi Sjećate se ovih parova? Znate li tko je bio prvi Severinin zaručnik, a kog je ljubio Višnjić?

A najveća zvijezda je, uz lijepu mamu, bila njezina petogodišnja kći Kiara: 'Ja sam jako ponosna na njihov odnos, oni su prije svega prijatelji, on je njoj autoritet što je jako važno i sve pet.'

Lana i Ante Mihić, inače glasnogovornik hokejškog kluba Medvešćak, tek su nedavno javnosti obznanili svoju vezu, kao i Laninu trudnoću. 'Moram priznat da mi je ova druga mrvicu teža, ali kao što bi rekao moj doktor, nisi više mlada, i svaka iduća trudnoća će ti biti sve teža, pa sam se osjećala kao da imam 42.', priznaje Lana.

>> Lana Klingor se udala: 'Pozdravlja vas gospođa Mihić!'

Nosi li dječaka ili djevojčicu, nije željela otkriti. Kiara bi, kaže, voljela dobiti seku, a tek katkad kaže da je poželjela brata. Lani je pak, potpuno svejedno. Važno je da je sretna. Iako je dugo bila samohrana majka, nikad nije izgubila vjeru u ljubav.

'Sve ono loše što sam ja prošla u životu, koliko god je bilo teško, a bilo je teško, i puno situacija. Ali da moram opet sve to proći da bi imala muža onakvog kakav je, odnosno Ante, onda bi, potpisujem da bi prošla. Sve dođe na svoje', poručuje Lana koja je nastavila raditi punom parom i koja danas vodi PR agenciju.

Zbog posla je Lana često viđena na domaćim događanjima, no smeta joj što je mnogi i dalje percipiraju kao pjevačicu, a glazbenu karijeru u ET-u ostavila je još prije pet godina.
Ipak, nikada neće zaboraviti dan kada ju je Darko Juranović pozvao da zamijeni Vannu i postane dio povijesti najslušanijeg domaćeg benda devedesetih.

Noge su joj, kaže, zaklecale, baš kao i prošlog tjedna kada je okrenula još jednu novu stranicu u poglavlju svog života - onu bračnu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene