No izgleda dobro

'Svaka iduća trudnoća je teža, stara sam već'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Za Lanu Klingor Mihić protekla je godina bila iznimna. Bivša se pjevačica udala, rodila djevojčicu Marlu, a sada uživa u trećoj trudnoći.

Bivša pjevačica, danas vlasnica PR agencije, Lana Klingor Mihić, u petom je mjesecu trudnoće. Sa suprugom, također stručnjakom za odnose s javnošću Antom Mihićem prije samo devet mjeseci dobila je djevojčicu Marlu.

Pogledaj i ovo Lana Klingor Mihić BILA JE NA METI MEDIJA Lana Klingor Mihić otvoreno progovorila o periodu samohranog majčinstva: "Dobila sam trudove i samu sebe sam odvela na porod"

Lana Klingor Mihić rodila je kćer - fotku objavila na Instagramu!

Po prvi puta za medije ponosni tata, potvrđuje kako nema ništa ljepše od novog, slatkog isčekivanja.

Sredinom prosinca Lana i Ante postat će roditelji još jedne djevojčice. 'Neće mi bit teško, uživam sa svojim curama. Vjerujem da se ništa neće promjenit', rekao je Ante.

'Kao treće pa bi trebalo biti lakše, pa nije, iskreno, jer svaka iduća je teža, mislim da je to do godina. Do organizma, kosti me bole, stara sam već. Šalim se. Podnosim dobro, ne mogu se bunit', u šali kaže Lana.

Sa svoje dvije djevojčice i Laninom majkom, trenutačno guštaju u odmoru nedaleko od Poreča. U čarima Istre obitelj Mihić uživat će još idući tjedan, a onda se vraćaju svojoj zagrebačkoj svakodnevici i slatkom isčekivanju djevojčice koju će nazvati Mika.

Pogledajte i prilog inMagazina,

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene