Kada je postala mama

Mediji su je tada razapeli, prošla je golgotu: Lana Klingor Mihić progovorila o teškom životnom periodu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lana Klingor Mihić prokomentirala je tešku situaciju u kojoj se našla kada je postala majka. Tada su se, kaže, kršila i njena ustavna prava.

Mogu li javne osobe sačuvati dio svoje privatnosti? Postavili su Dalibor Petko i Minea to pitanje svojim gostima u ovotjednom izadnju emisije "Petkom s Petkom". Gostovali su u debatiLana Klingor Mihić, Joško Čagalj Jole, Goran Karan i Emilija Kokić.

Pogledaj i ovo Minea ''ajme, haljina, kosa, sve!'' Minea je mini haljinu zamijenila prozirnim outfitom u kakvom je još nismo vidjeli, ali i ovo joj stoji kao saliveno!

"Oduvijek sam pokušavala biti autentična, nisam se trudila nešto isticati, niti skrivati. Pozornost medija mi ne smeta jer mislim da je neiskreno reći da to jako smeta. Mislim da je to laž", rekla je Lana. Karan je dodao da je Split specifičan grad u kojem zvijezde ne postoje. "U Splitu ja hodam u kesama s rukama, u kratkim hlačama, odlazim se svaki dan kupati na Bačvice. Moram dodati, muškarcima je lakše u ovom svijetu nego ženama", dodao je Karan.

Emilija Kokić odličan je primjer kako privatni život sačuvati od očiju stvarnosti jer se o njoj jako malo zna. "Meni se čini da obično na naslovnicama ili top vijestima su nekako ili skandali ili nešto negativno. Ja sam dosadna osoba, nemam nikakvih skandala pa se o mom privatnom životu ništa ne zna"! Jole tvrdi da ne bi htio niti u koži Cristiana Ronalda.

Pitao je Petko goste i o tome koje su najveće laži koje su možda o sebi čuli. Lana Klingor Mihić prisjetila se tom prilikom jednog životnog perioda. "U trenutku kad sam postala majka, stvarno je jako zadiralo u moju privatnost na način da bih ja čak rekla da je to ustavno kršenje ljudskih prava", rekla je Lana. Kada je Petko pitao može li biti konkretnija, nije htjela, no dodala je da je odlučila sve podnijeti. "Vrlo mi je jasno dano od strane medija do znanja da ako dignem tužbu, bit će još gore pa sam odlučila pregrmiti, za dobrobit djeteta". Što su još otkrili, pogledajte u prilogu IN magazina.  IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene