U ovotjednoj debati u emisiji "Petkom s Petkom" debatirali su o privatnosti Lana Klinogr Mihić, Goran Karan, Jole te Emilija Kokić.

Galerija


Zanimalo je Petka smatraju li njegovi gosti da poznate osobe trebaju skrivati svoj privatni život. "Daš prst, uzet će ti ruku - zlatno pravilo", smatra Lana. Emilija Kokić dodala je da je slavnim osobama nešto teže pronaći adekvatnog partnera za život.

Vezani članci Željko Joksimović (Foto: Marin Tironi/Pixsell) Neviđena gužva na Rujanfestu: Željko Joksimović i Jole zapalili atmosferu, tražila se karta više Josip Pribanić (Foto: Dnevnik.hr) Upoznajte Josipa Pribanića, zlatokosog šampiona zbog kojeg ćete zavoljeti odbojku na pijesku!

"Ne znate dok ne upoznate osobe kakve su namjere! Da li je ta osoba zaista fascinirana onim iznutra ili popularnost, ono što nije dio nas. Ja sam bila jako sumnjičava, postavila sam te granice tako da... Drugi razlog je ta nemilosrdnost medija koji bi tog dečka pretvorili u dečka od Emilije. Osoba odjednom izgubi svoj identitet", rekla je Emilija.

Emilija Kokić (Foto: PIXSELL)
Emilija Kokić (Foto: PIXSELL)

"Kad sam upoznala Antu i kad smo se odlučili na zajednički život, on je meni jasno i decidirano rekao: Ja nisam javna osoba i ja to ne želim biti. Otuda proizlazi i moja odluka da se više ne bavim glazbom. Smatram da mi je ta odluka donijela sve lijepo što mi se događa u životu", zaključuje Lana.Jole dodaje da njegova supruga ima veliko razumijevanje za njega. Što su još otkrili, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.