Otkrila zašto ne priča o ljubavi

Lana Jurčević zaljubljena do ušiju: "Ne osjećaš ih dovoljno svojima ako pričaš o tome"

Lana Jurčević (FOTO: Instagram) Lana Jurčević (FOTO: Instagram) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević (FOTO: Instagram) Lana Jurčević (FOTO: Instagram) Lana Jurčević: (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) +0 Lana Jurčević (FOTO: Instagram) Galerija

Lana Jurčević snimila je s Lukom Bassijem pjesmu "Upalimo ljubav", a za nju su snimili i spot u Rovinju.

Lana Jurčević blista od sreće i ljubavi. Napokon je otkrila da je sretno zaljubljena. Da zbog toga izgleda bolje nego ikad, pokazala je na snimanju svojeg novog videospota za pjesmu "Upalimo ljubav". Sniman je na atraktivnim lokacijama rovinjskih plaža..

Pogledaj i ovo In Magazin: Hana Huljić - 2 Bez toga nema ništa Hana Huljić otkrila koji je glavni temelj njezine i Grašine obitelj: "Sretna sam što ona to ima"

Lana Jurčević priprema ljetnu poslasticu kojoj će rijetki moći odoljeti. Sezonu kupanja otvorila je za potrebe snimanja novog videospota. "Nemam pojma gdje smo! Doveli su me u koferu, izbacili sa deset kila garderobe i kao "ovo je lokacija". A, lokacija je Rovinj i to samo nekoliko metara od poznate plaže, na kojoj se ljudi manje kupaju, a više rade neke druge stvari.

Novi singl "Upalimo ljubav" otpjevala je duetu sa Slovencem Lukom Basijem. Ali, najsmiješnije od svega je što smo se mi prvi put upoznali danas na snimanju spota. Ja kažem: Pa ovako se ne upoznaju ni Jennifer Lopez i DJ Challed na snimanju spota, mi ko da živimo jedan na Sjevernom polu drugi ne znam gdje".

Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Teško je ne primijetiti da Lana blista od sreće. Razlog tomu njezina je nova ljubav. Zaljubljena je do ušiju. "A nemoj me zezati, a nemam pojma! Znaš da se ja sramim! Lakše mi je objavit nešto na Instagramu nego pričati o tome. Sljedeće pitanje", rekla je Jurčević. Iako je svoje obožavatelje na Instagramu obavijestila da postoji vazan muškarac u njezinu životu, tek je sada priznala da uživa u ljubavi. "Ne osjećaš ih dovoljno svojima ako pričaš o tome, ekstremno ih pokazuješ, ne znam možda dođem u tu fazu kad kažem evo sad je to to, ali happy sam i sve je cool", zaključila je Jurčević priču o novoj ljubavi. Singl s Bassijem objavljuje već ovog tjedna. Što nam je još Lana otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

 

#UpalimoLjubav sutra!! Pretplatiteeee se na moj yt kanal pa cete ga mozda vidjeti prije drugih :-) link u opisu mog profila

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene