Imaš, imaš

E Lana, Lana - ne budi tako skromna! "Nemam nešto prebajno za pokazati!"

Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević (Foto: Instagram) +0 Lana Jurčević (Foto: Instagram) Galerija

Lana Jurčević golica pozornost muškaraca videospotom "Usne ko milijun watti".

Lana Jurčević novim je videospotom "Usne ko milijun watti" uspjela zaintrigirati mnogobrojnu javnost. Otkrila nam je kako je rigala vatru unatoč jakom vjetru, ali i gdje u kući najčešće nastaju njezine melodije.

Pogledaj i ovo In Magazin: In vrt - 1 Uskoro Znate li nekoga komu bi uređenje vrta ispunilo snove? Priuštite mu nezaboravno iznenađenje u novom nastavku serijala IN vrt!

"Pa zašto, meni je namjera ženama zagolicati! Ja sam uvijek htjela jedan takav spot i da to bude nekakav ženski reunion! Sve više imam potrebu da podržavamo jedna druge!", rekla nam je Jurčević o spotu kojim je zagolicala maštu muške publike.

Ne bi Lana bila Lana da ne ubaci i pokoji 'po život opasan' element koji odradi bez kaskadera. Ovog je puta rigala vatru, unatoč jakom vjetru na snimanju. "Znači vatra ti se doslovno može vratiti i ući u pluća, ono, to ne bi bilo dobro, ali eto rekla sam idemo to par puta napraviti i uspjelo je", dodala je Jurčević.

Otkrila je i osjeća li se bolje u dekoltiranoj majici ili dolčeviti. "Pa svaka uloga je drugačija! Danas se super osjećam ovako i baš sam razmišljala dugo nisam bila u dolčeviti i nemam sad ono da baš moram imati dekolte... Nije da sad imam tu nešto prebajno za pokazati!", komentira Lana.

Sama je napisala glazbu za spomenutu pjesmu, a najkreativnije ideje rađaju se - otkriva pjevačica, na WC-u. "Ne znam zašto je to toliko oslobađajući moment, ali ja strašno puno ideja dobijem na WC-u", zaključila je pjevačica.

Što nam je još otkrila, pogledajte u IN magazinu. Kako je to izgledalo pogledajte u video priči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

USNE KO MILIJUN WATTI. #soon Još samo par dana #girlsSupportingGirls #babesSupportingBabes

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene