Lana Jurčević ekskluzivno za IN magazin napokon je otkrila detalje svoje ljubavne veze. Iako je dečka Filipa dosad vješto skrivala od javnosti, a o ljubavi ne voli govoriti pred kamerama, ponesena trenucima sreće, s nama je odlučila podijeliti čime ju je osvojio i planira li stati pred oltar.

Galerija


Lana Jurčević više ne može sakriti da je zaljubljena ni da hoće!

Vezani članci Lana Jurčević u humanitarnoj misiji - 7 Evo zašto Lana Jurčević noći provodi budna, a i gdje je pobjegla prije nekoliko godina kako bi se odmorila od svega Helena Šopar - 5 Donosimo pregled najljepših hrvatskih brineta: One su uvijek bile vjerne tamnijim tonovima

Iako ne voli govoriti o svojem privatnom životu, napokon je otkrila da je sretna.

''Sad je već godinu i pol prošlo! Vidiš kako sam ja to čuvala'', kazala je Lana.

Priznala nam je da je prilično dugo razdoblje soliranja u ljubavi prije godinu i pol prekinuo tajanstveni Filip.

''Život te iznenadi kad najmanje razmišljaš i bilo što kalkuliraš. Ja mislim da stvari sjednu uvijek u trenutku kad je čovjek spreman za to, a meni se, eto, tako nekako poklopilo! Znam, znam... Sad ide u pozadini slika s plaže, sve znam'', kroz smijeh je govorila pjevačica.

Filip i Lana zajedno su nedavno posjetili i Australiju, gdje je i nastala fotografija, jedna od rijetkih koju je Lana objavila javno i svima dala do znanja u čijim se rukama osjeća najsigurnije. Ipak mu još nije odlučila otkriti i lice! Razlog je sasvim logičan.

''Pa da mi ga ne otmu, Bože dragi! Moram paziti! Ja se iskreno sama sebi čudim i općenito ljudi oko mene kažu 'Je li moguće da si ti objavila sliku?' Tako da ne znam, možda za 6 mjeseci, godinu dana, ali nekako mislim da je slađe onako malo... znaš'', tajnovita je Jurčević.

Iako kaže da nikad nije bila sretnija, o vjenčanju ne razmišlja, a još manje o vjenčanici.

Što je još Lana otkrila, pogledajte u videoprilogu. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.