Tajanstveni Filip

Lana Jurčević napokon progovorila o dečku: Znamo gdje su sve bili i zašto ga je skrivala sve ovo vrijeme

Lana Jurčević (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Lana Jurčević (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Lana Jurčević (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Lana Jurčević (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Lana Jurčević (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević i Filip Kratofil (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: Instagram) +0 Lana Jurčević (Foto: Instagram) Galerija

Lana Jurčević ekskluzivno za IN magazin napokon je otkrila detalje svoje ljubavne veze. Iako je dečka Filipa dosad vješto skrivala od javnosti, a o ljubavi ne voli govoriti pred kamerama, ponesena trenucima sreće, s nama je odlučila podijeliti čime ju je osvojio i planira li stati pred oltar.

Lana Jurčević više ne može sakriti da je zaljubljena ni da hoće!

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 1 ''Moje sve!'' Lana Jurčević novim prizorima s kćerkicom raznježila pratitelje, majčinstvo joj baš predivno stoji: ''Kako je medena!''

Iako ne voli govoriti o svojem privatnom životu, napokon je otkrila da je sretna.

''Sad je već godinu i pol prošlo! Vidiš kako sam ja to čuvala'', kazala je Lana.

Priznala nam je da je prilično dugo razdoblje soliranja u ljubavi prije godinu i pol prekinuo tajanstveni Filip.

''Život te iznenadi kad najmanje razmišljaš i bilo što kalkuliraš. Ja mislim da stvari sjednu uvijek u trenutku kad je čovjek spreman za to, a meni se, eto, tako nekako poklopilo! Znam, znam... Sad ide u pozadini slika s plaže, sve znam'', kroz smijeh je govorila pjevačica.

Filip i Lana zajedno su nedavno posjetili i Australiju, gdje je i nastala fotografija, jedna od rijetkih koju je Lana objavila javno i svima dala do znanja u čijim se rukama osjeća najsigurnije. Ipak mu još nije odlučila otkriti i lice! Razlog je sasvim logičan.

''Pa da mi ga ne otmu, Bože dragi! Moram paziti! Ja se iskreno sama sebi čudim i općenito ljudi oko mene kažu 'Je li moguće da si ti objavila sliku?' Tako da ne znam, možda za 6 mjeseci, godinu dana, ali nekako mislim da je slađe onako malo... znaš'', tajnovita je Jurčević.

Iako kaže da nikad nije bila sretnija, o vjenčanju ne razmišlja, a još manje o vjenčanici.

Što je još Lana otkrila, pogledajte u videoprilogu. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene