'Noć bez granica'

U sljedećem ljubavnom pokušaju Lana možda završi i pred oltarom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U svom novom singlu 'Noć bez granica' koju je snimila s grupom Connect, Lana Jurčević i repa!

'Ne razmišljamo sad o kompromisima, o Hrvatskoj, gdje živimo, šta radimo, nego idemo totalno napravit stvar koja nam je za gušt i baš sam se uhvatila par puta dok smo snimali neke plesne dijelove, ja sam se totalno naježila, kako je dobro, to je to', rekla je Lana Jurčević o nastanku plesnog singla za koji predviđa da će biti veliki hit u kojem se okušala i kao reperica.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 1 ''Moje sve!'' Lana Jurčević novim prizorima s kćerkicom raznježila pratitelje, majčinstvo joj baš predivno stoji: ''Kako je medena!''

Lana Jurčević u seksi izdanju oduševila Australce na Croktober festivalu

U sljedećem ljubavnom pokušaju Lana možda završi i pred oltarom. Naime, nakon što je na društvenim mrežama objavila svoju omiljenu ljubavnu pjesmu, obožavatelji su počeli slati bračne ponude. 'Onda sam objavila da se uz tu pjesmu moram udat, a onda su krenule bračne ponude. Veselo je, uvijek ima nekih smiješnih situacija', šali se Lana.

Pjevačica je nedavno mjesec dana provela u Africi gdje je živjela u uvjetima u kakvim živi siročad iz Kenije, bez struje i vode. Sada je dio akcije kojom se prikupljaju sredstva za nabavu hrane i lijekova za tamošnju djecu i obitelji. Lijepa Lana otkriva kako joj je boravak u afričkoj neimaštini potpuno promijenio poglede na svijet.

'Jedini razlog zbog čega sam o tom počela govoriti je zato što su oni pokrenuli veliku akciju sa donacijama sa skupljanjem novaca za njihove, lijekove, hranu, obnovu škole, sve sam ja to posjetila i ušla u srž svega toga', rekla je Lana.

Donacije se prikupljaju putem facebook stranice ''Mali dom'' za sirotište koje u Keniji vodi mladi hrvatski misionar fra Miro Babić. Afrika nije jedini kontinent na koji je ove godine zakoračila lijepa pjevačica. Prije nekoliko se dana vratila iz Australije.

O dojmovima iz Afrike i Australije ali i sa snimanja novog videospota, pogledajte više u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene