U svim dijelovima svijeta žene će se prepoznati u predstavi "Sve o ženama". Priča je to koja prati ljepši spol od vrtića do starije dobi.


Od Indije preko Amerike do Argentine. U svim dijelovima svijeta žene će se prepoznati u predstavi "Sve o ženama". Priča je to koja prati ljepši spol od vrtića do starije dobi. Tri glumice glume čak 15 različitih uloga. Kada u jednoj predstavi glumite 5 likova, treba malo i stati. No to se ovim glumicama nije dogodilo. Svaku izvedbu predstave "Sve o ženama" naprave bez pogreške. Iako je iza pozornice prilično uzbudljivo.

Vezani članci Trpimir Vicković Vicko - 3 Omiljeni radijski voditelj prohodao nakon što je zbog korone nakratko ostao nepokretan Lana Gojak (Foto: Sandro Sklepić) Lana uskoro ide pred oltar: Evo kako je neobično počela njezina ljubav sa Sinišom

"Najzanimljivi su trenuci kad smo sve tri iza, onda što je sad, aaaaa i onda je brzo presvlačenje, mijenjanje, bacamo jedna drugoj stvari, kome što treba", priča Lana Gojak. U timu su gotovo sve žene, samo je asistent režije muškarac. A kad se skupi toliko žena na jednom mjestu, sve je samo ne dosadno.

"Super smo kliknule. Naravno, bilo je kreativnih razmirica i mislim da je to dobro jer kad se radi takav neki kreativan posao, mora doći do nekakvog razmjenjivanja ideja, mišljenja i bitno je da ljudi prihvaćaju jedni druge. Mislim da smo se mi sjajno uskladile, odlična smo ekipa", dodala je Krepela.

Gavranova komedija "Sve o ženama" njegov je najizvođeniji kazališni tekst, premijerno igran diljem svijeta, od Buenos Airesa do Mumbaija. Nakon pedeset premijera i tri tisuće repriza, koje su imale više od sedamsto tisuća gledatelja, ova komedija ponovno se igra u Hrvatskoj. Svoju praizvedbu imala je 2000. godine. Jednu od uloga imala je tada Mladena Gavran, koja je ovog puta redateljica predstave. Što nam je otkrila ona, ali i zvijezde predstave, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.