Brojne žene u timu

Lana Gojak o predstavi "Sve o ženama": "Mislim da smo se mi sjajno uskladile, odlična smo ekipa"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U svim dijelovima svijeta žene će se prepoznati u predstavi "Sve o ženama". Priča je to koja prati ljepši spol od vrtića do starije dobi.

Od Indije preko Amerike do Argentine. U svim dijelovima svijeta žene će se prepoznati u predstavi "Sve o ženama". Priča je to koja prati ljepši spol od vrtića do starije dobi. Tri glumice glume čak 15 različitih uloga. Kada u jednoj predstavi glumite 5 likova, treba malo i stati. No to se ovim glumicama nije dogodilo. Svaku izvedbu predstave "Sve o ženama" naprave bez pogreške. Iako je iza pozornice prilično uzbudljivo.

Pogledaj i ovo In Magazin: Denis Dumančić - 3 O braku, bendu, djetinjstvu... Denis Dumančić otkrio s kojim je kandidatom showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' povezan: ''Nisam znao da ima taj talent, strašno mi je''

"Najzanimljivi su trenuci kad smo sve tri iza, onda što je sad, aaaaa i onda je brzo presvlačenje, mijenjanje, bacamo jedna drugoj stvari, kome što treba", priča Lana Gojak. U timu su gotovo sve žene, samo je asistent režije muškarac. A kad se skupi toliko žena na jednom mjestu, sve je samo ne dosadno.

"Super smo kliknule. Naravno, bilo je kreativnih razmirica i mislim da je to dobro jer kad se radi takav neki kreativan posao, mora doći do nekakvog razmjenjivanja ideja, mišljenja i bitno je da ljudi prihvaćaju jedni druge. Mislim da smo se mi sjajno uskladile, odlična smo ekipa", dodala je Krepela.

Gavranova komedija "Sve o ženama" njegov je najizvođeniji kazališni tekst, premijerno igran diljem svijeta, od Buenos Airesa do Mumbaija. Nakon pedeset premijera i tri tisuće repriza, koje su imale više od sedamsto tisuća gledatelja, ova komedija ponovno se igra u Hrvatskoj. Svoju praizvedbu imala je 2000. godine. Jednu od uloga imala je tada Mladena Gavran, koja je ovog puta redateljica predstave. Što nam je otkrila ona, ali i zvijezde predstave, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene