Postigla je svoj cilj

Glumica Ksenija Pajić otkrila nam je koliko je slična načelnici policije koju glumi u seriji "Dar Mar"

Dar mar - Koliko je glumica nalik originalu? - 7 Dar mar - Koliko je glumica nalik originalu? - 7 In Magazin 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dar mar - Koliko je glumica nalik originalu? - 1 Dar mar - Koliko je glumica nalik originalu? - 2 Dar mar - Koliko je glumica nalik originalu? - 3 Dar mar - Koliko je glumica nalik originalu? - 4 Dar mar - Koliko je glumica nalik originalu? - 5 Dar mar - Koliko je glumica nalik originalu? - 6 Dar mar - Koliko je glumica nalik originalu? - 7 Dar mar - Koliko je glumica nalik originalu? - 8 +0 Dar mar - Koliko je glumica nalik originalu? - 9 Galerija

Epidemija je zahvatila i Dizmovo. Popularno televizijsko mjesto bori se sa svrabom, s kojim će se ukoštac morati uhvatiti i načelnica policijske postaje Božena. Koliko je pak ova policajka slična glumici Kseniji Pajić koja ju je utjelovila, pogledajte u u našem videu.

Ona je šefica najmanje policijske postaje u državi, u mjestu bez interneta i signala. Božena Bajić je policajka čvrste ruke i velikog srca. A koliko joj je slična glumica Ksenija Pajić koja ju je utjelovila, provjerili smo jednim paralelnim intervjuom.

Pogledaj i ovo In Magazin: Amerikanka Olivia - 3 Prati ju 50 tisuća ljudi Amerikanka hrvatskih korijena o navikama i mitovima Hrvata koje dijeli sa svojim pratiteljima: ''To je jedan od razloga zašto sam ostala ovdje!''

Što ste htjeli biti kao mali?

Božena: "Kao mala, evo meni se ostvario moj san, ja sam htjela biti policajka od malih nogu".

Ksenija: "Kao mala nisam imala nekih želja. Negdje zapravo tek u srednjoj školi se nekako to profiliralo, neke moje želje i snovi za glumom, ali kao mala ne. Voljela sam se igrati doktorice, učiteljice kao sva djeca, ali nisam imala neki san otpočetka, od malih nogu".

Kako bi se opisali u tri riječi?

Božena: Božena je odgovorna, suosjećajna, u odnosu na svoje kolege, na mještane i naravno u odnosu na svoga muža s kojim imam jedan skladan brak, požrtvovna, ponekad sklona kompromisima kada je to za dobrobit zajednice.

Ksenija: "Jako volim svoj posao, uživam u njemu, vrlo sam brižna što se tiče obitelji, svoje Vite i svojih roditelja, svoje sestre, svojih bližnjih, svojih prijatelja. Uvijek želim da su svi dobro, da su svi zdravi, da smo svi na okupu, da je sve u redu. Što se posla tiče, da posao me, moja profesija me nekoliko puta u životu spasila, ali baš mislim ono životno spasila. Sretna sam da u ovim vremenima, nesretnim korone da radim, jer je bio jedan dulji period kad nismo radili, kad je bila izolacija.
Treće je još ostalo - volim biti okružena ljudima, dobrim ljudima".

Kako se nosite s problemima?

Božena: "Pa s problemima dosta dobro, nastojim , to su nas ipak učili na policijskoj akademiji da se uspijemo savladati kontrolirati, ponekad neke emocije koje bi bile ishitrene ili van kontrole, to nastojim naučiti svoj mlađi naraštaj policajce Željka i Branka".

Ksenija: "Kroz život, jer sam dosta godina skupila, kroz život sam naučila dobro se nositi s problemima. Sve je pitanje iskustva, koliko ga imaš tako se bolje nosiš s problemima. Tako da sam se izvještila, istrenirala da se s problemima dosta dobro nosim".

Što vam je najvažnije u životu?

Božena: "Ja sam postigla svoj cilj, svoj san, tako da nekih većih želja od ovoga nemam".

Ksenija: "Sad je to stereotipno, ali zaista je zdravlje, kako moje tako i mojih bližnjih".

Kako će se Božena snaći s epidemijom svraba koja se počela širiti Dizmovom zbog švercane robe? Ali i što sve čeka druge mještane, ne propustite pratiti u novim epizodama serije "Dar Mar" na Novoj TV.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Odbijao ju je držati za ruku, ostavljao je da kisne i naređivao joj da sjedi, a Melania sad planira poduzeti korak na koji je dugo čekala?

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene