Na setu

Nova zvijezda na glumačkom nebu: Korana krenula maminim stopama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedna od najuspješnijih hrvatskih glumica, Ksenija Marinković, neumorno radi na televizijskim, kazališnim i filmskim projektima. Naša ekipa ju je posjetila na setu novog filma Zrinka Ogreste 'S one strane', a u glumi se okušala i njezina kćer.

Mlada glumica Ivana Gudelj prolazi kroz teške trenutke nakon smrti majke: 'Ja nju osjećam u svakom trenutku'

Pogledaj i ovo predstava ovo se ne propušta! Predstava "Mi tu samo spavamo" teatra Erato premijerno na sceni Vidra: Komedija koja spaja različite životne generacije i priče!

Za mnoge jedna od najboljih hrvatskih glumica Ksenija Marinković snima novi film. Raskoš svojeg glumačkog talenta ovog puta će pokazati ulogom u novom filmu Zrinka Ogreste, naziva 'S one strane'.  Riječ je o psihološkoj drami koja progovara o ljepoti ali i težini ljubavnog odnosa.

Njeno drugo lice: Sanja Marin progovorila o golišavim scenama, braku i ljubavi

Ksenija nam otkriva kako uživa u suradnji s uigranim Ogrestinim timom, a u glumačkom smislu na filmu najviše gušta u emocionalno zahtjevnim scenama. Budući da film progovara o ljubavi, nismo mogli ne upitati koliko joj je ljubav važna dimenzija života.

'Ljubav mi je jako bitna. Trenutno je usmjerena prema mojoj djeci koja maturiraju i moraju se upisati na faks', kaže Ksenija za čijim je stopama već krenula kći Korana koju je dobila iz veze s glumcem Kristijanom Ugrinom.

Ona je prošle godine debitirala u Kušanovom filmu 'Ljubav ili smrt'. U pripremi uloge pomogla joj je majka, a kako se ona sama priprema za ulogu u novom filmu pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene