Mirovina pred vratima

HRVATICA Progovorila o okrutnosti modnog svijeta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hoće li jedna od naših najpoznatijih manekenki uskoro objesiti štikle o klin?

Naša najpoznatija manekenka Kristina Šalinović vratila se u Hrvatsku. Naime ne zadugo, prihvatila je ponudu prijatelja da u njihovom glazbenom spotu odglumi vampiricu. Kako se Kristina snašla u ulozi vampira, zašto kaže da bi ubrzo mogla u modnu mirovinu te što je spojilo nju i sadašnjeg dečka.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jelena Perčin Druga je vrtićke dobi Jelena Perčin progovorila je o odgoju svojih kćeri, evo kako se slaže s 14-godišnjakinjom koja je podsjeća na nju!

Kristina Šalković intezivo razmišlja o napuštanju modnog svijeta. 'Već razmišljam neko vrijeme o penziji pa ćemo vidjeti - moguće da će štikle o klin ići lagano', rekla je Kristina.

Zgodna Dalmatika svjetske reputacije stigla je u grad podno Marjana da bi utjelovila opasni lik vampira u glazbenom video uratku grupe Rezerva.

Modni svijet je jako surov i moraš biti jak da bi opstao u njemu. Djevojkama savjetuje da dobro razmisle žele li ući u svijet visoke mode jer jednom kada se uđe teško se može izaći. U 7 godina karijere Kristina se naslušala svega.

Zašto je izgubila posao pogledajte u prilogu IN magazina.




 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene