Ljepotice s piste

OTKRIVAMO Gdje su danas Hrvatice koje su zapalile svijet?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Krasile su brojne naslovnice i nosile poznate revije, no odustale su od svega zbog sasvim drugačijeg života!

Krasile su naslovnice Voguea i Harpers Bazara, nosile revije najpoznatijih modnih dizajnera, smatrali su ih top modelima, no sve to su odbacile radi sasvim drugačijeg života. Istražili smo gdje su i što danas rade hrvatski top modeli.

Pogledaj i ovo In Magazin: Vinko Čemeraš - 6 Već ima i svoj mural! Godinama je izbjegavao Doru, a onda se prijavio i postao njezino najveće iznenađenje: "Bilo je u tom trenutku nestvarno''

Kristina Šalinović se nakon godina života u New Yorku, Londonu, Milanu, Parizu skrasila u Zagrebu. Iako su je modni stručnjaci prije četiri godine svrstali u top 50 najtraženijih modnih manekenki u zasluženoj manekenskoj mirovini odlučila je otvoriti tatoo studio, a zajedno s dečkom Enricom planira otvoriti i frizerski salon.

Za njezin proboj u vrh modelinga zaslužan je Marc Jacobs koji ju je osobno odabrao da otvori reviju Louisa Vuittona.

'Pomislili biste da je to jedan glamurozan život, no vjerovali ili ne i u svijetu se događa da ne dobijete plaću'. Dečko Enrico je u više navrata shvatio da je ona osoba sa statusom zvijezde, ali je ne doživljava kao model ili zvijezdu, nego kao svoju djevojku.

'Kada sam prvi put vidio da nas paparazzi snimaju na glavnom trgu, shvatio sam da je ona uistinu poznata'.

Sličnu manekensku mirovinu dijeli i njena imenjakinja Kristina Sajko. Ona je poznata, jer joj je modni dizajner John Galliano dao nadimak Psycho prema nazivu kultnog Hitchocockovog filma, budući da se ono izgovara identično kao i njeno prezime. Lijepa manekenka Sajko nastupila je i u američkom showu uz slavnu Heidi Klum.

Još jedna manekenka hrvatskog podrijetla Korina Longin odlutala je od svoje manekenske karijere. Korinu je od karijere odvukla ljubav prema reperu Fredru Starru s kojim ima dvoje djece. Manekensku karijeru započela je još s trinaest godina. Više progledajte u prilogu IN magazina.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene