Što učiniti kada vas probudi, ni manje ni više nego - požar? Naši su se Farmeri ovih dana našli u vrlo nezahvalnoj situaciji - morali su savladati vatrogasne vježbe, no nisu ni slutili da će glavni zadatak uključivati zvuk sirena ranom zorom i dim koji simulira vježbu gašenja požara. Tko je uspio ostati hladne glave, jesu li prošli zadatak te kako je prošao duel u koji se Kristina Mandarina ipak odlučila upustiti, pogledajte u videu!

Galerija


Nakon stresnog buđenja uzrokovanog požarom, za Farmere je uslijedio još jedan dan pun adrenalina i napetosti. Dodatni nemir među Farmere unijela je Kristinina kaciga. Odnosno, nedostatak iste.

Vezani članci Kristina Penava Mandarina Kristina Mandarina progovorila o vezi s misterioznim dečkom, a otkrila je i koji joj je domaći nogometaš zgodan Andrijana Lukanec - 1 Njegovateljica koju gledamo u ''Farmi'' prije ulaska u show progovorila je o ljubavi: ''To se nikad ne zna...''

Kacigu možda i nije pronašla, ali nakon dužeg premišljanja hoće li se boriti u dvoboju ili ne, Kristina je ipak odlučila ići do kraja.

''Meni je ovo iskustvo bilo jako, jako zabavno i prije svega jako poučno. Zahvalna sam na svim ljudima koji su ovdje bili, stvarno su jako, izuzetno kvalitetni ljudi od kojih se može puno naučiti i ovim putem ih također pozdravljam'', govori Kristina.

Za suparnika je izabrala Tomislava koji ju je u dvoboju, na koncu, i porazio.

''Evo, nisam možda dugo izdržala, ali meni je i to dovoljno. Snašla sam se u nekim situacijama u kojima nikad prije nisam mislila da ću se naći, sve u svemu jedno veliko iskustvo. Stvarno nikad ovo nisam očekivala i nitko mi od mojih nije vjerovao kad su me zvali na Farmu, ali nadam se da sam svojim dolaskom dokazala prvenstveno sebi da neke stvari mogu i s time sam najponosnija'', priča. 

Farmu će, kaže, najviše pamtiti po dragim ljudima, ali i zadatcima te usvojenim novim vještinama.

''Tipa od mužnje krave, brige o životinjama i snalaženje u kuhinji u kojoj se prije nikad nisam našla. Ima dosta osoba s kojima sam se složila, kako je vremenski prolazilo vrijeme, dosta smo se sprijateljili i ušli u neke dublje u neke tematske razgovore, stvarno mi je drago da sam upoznala te ljude'', kaže. 

Kao najjaču kariku Kristina vidi Doru koju je i Jure nagradio jer su ona i Josip jedini uspješno obavili vatrogasni zadatak.

''Zato što je žena koja se stvarno bori, koja ima znanja, koja ima volju za radom i stvarno joj čestitam. A možda nekako najslabija karika je definitivno Andrijana, Vjerujem da je dosta slaba, slaba je možda i kao osoba, i sam njezin način pristupa prema ostalim Farmerima i nije možda baš najbolji'', priča. 

Kakav nas zaokret očekuje nakon ovoga, tko će biti proglašen gazdom te kako će se Farmeri snaći s nedostatkom novca, ne propustite saznati već večeras na Novoj TV!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.