Novi posao

Uspješna i lijepa - Manekenka postala dizajnerica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U obiteljski obrt proizvodnje kožne galanterije prije nekoliko mjeseci upustila se Kristina Bradač, a kako izgleda finalni rezultat, pogledajte u prilogu inMagazina.

Prvo model i manekenka, potom modna urednica, a danas dizajnerica. Kristina Bradač bacila se u nove poslovne izazove pa će tako javnosti uskoro predstaviti torbe iz svoje radionice.

Pogledaj i ovo showbuzz Pred kamerama Tony Cetinski: 'Baš je dobro biti zaljubljen u damu!'

Naša ekipa Kristinu je posjetila u završnoj fazi stvaranja njezine kolekcije.

>> Upoznajte glavne ženske likove u Zori dubrovačkoj

Nakon što je kraju privela uspješnu manekensku karijeru, Kristina Bradač upisala je i završila dizajn tekstila. No, tad je ipak, kaže, odlučila zaposliti se kao modna urednica. A to joj je iskustvo, kaže, koristilo u razvijanju ideja za vlastiti posao.

'Uvijek sam i slikala, izrađivala sam ja i sama neki svoj nakit, stalno sam u nekom svom kreativnom svijetu tako da je meni to bilo sasvim prirodno. Samo nisam mogla odrediti taj moment kad će se to desiti', kaže Kristina.

U obiteljski obrt proizvodnje kožne galanterije prije nekoliko mjeseci ušla je tek sa skicama. Hrabrost za to je, priznaje, skupljala pune dvije godine. No njezine su torbe, kaže, predugo bile samo ideja.

Torbe će javnosti predstaviti idući tjedan. Izrada je pri kraju, a trema iz dana u dan sve veća. Što je još Kristina otkrila pred kamerama inMagazina, pogledajte u prilogu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene