ZALJUBIO SE

BIVŠI DEČKO NIKOLINE PIŠEK: Našao sam svoj mir

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najpoznatiji hrvatski ronilac i dalje čisti hrvatsko podmorje. Kristijan Curavić otkrio je što je u moru, ali i na njegovom srcu.

Naš najpoznatiji ronilac i ovog ljeta čisti hrvatsko podmorje. Kristijanu Curaviću se pridružila i Meri Cetinić. Otkrio nam je što je sve pronašao u dubokom, modrom moru, ali i što mu je na srcu. 'Pronalazimo granate, oružje, puške nema toga što nema tako da neka najinteresantnija stvar - pronašli smo jedno peglo stara topla kamena stara 150 godina', rekao je Curavić o čišćenju podmorja.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvončica Vucković Pravi je majstor! Naša najdugovječnija manekenka pokazala je prema čemu gaji veliku strast: ''Kad uzmem šarafciger, ništa mi nije teško''

Morski zaštitnik Kristijan nema mnogo vremena za odmor iako kaže napokon je pronašao svoj mir. 'Pronašao sam mir, stignem malo sa curom prošetat međutim imamo jako puno posla, jako puno putovanja pa je malo vremena za privatni život', otkrio je bivši dečko Nikoline Pišek. Što je još Curavić otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene