Od idućeg ponedjeljka na programu ''Nove TV'' pratit ćemo avanture četvorice neženja u potrazi za boljom polovicom. Danas vam predstavljamo Marka Sandalića i njegovu majku Anu

Galerija


S emitiranjem napokon kreće dugoočekivana prva sezona uzbudljivog showa ''Ženim sina?''. 

Vezani članci Ženim sina? (Foto: PR) - 9 One su pobjednice showa "Ženim sina?" Evo kako su Lea, Višnja, Tihana i Nives osvajale u početku Finale serije Ženim sina (Screenshot: IN magazin) - 1 Dečki su pred najvećim izazovom! Kojoj će od svojih finalistica staviti prsten na ruku?

Četvorica kandidata našoj su ekipi otvorila vrata svojih domova te nas upoznali s majkama koje će u procesu odabira budućih snaha imati itekako važnu ulogu. Danas vam predstavljamo Marka Sandalića i njegovu majku Anu. 

Marko nam je za početak ispričao kako izgleda njegovo jutro. 

''Probudim se oko sedam i odmah idem na trčanje. Otrčim po šest kilometara.  Za to vrijeme majka mi pripremi čarobni napitak. To je sok od mrkve, naranče, limuna, jabuka i grejp. Pola litre tog soka ''zveknem'' ujutro, a nekad pojedem jaje'', 

Kao dijete Marko je bio prilično živahan. On kaže da je to dalmatinski dišpet, a u njegovim su igrama nastradala čak i kolica časnih sestara.

''Reći ću iskreno. Ja ne bih volio biti roditelj, da moje dijete bude kakav sam ja bio. Svašta sam ja njima u životu priredio'', priznao je Marko, no njegova majka ipak smatra da nije bio tako loš. 

''Nije bilo tako velikih problema, bilo je sve u normali. Tu i tamo bi se malo potukao sa prijateljima, to je normalno. Nekad bi otišao negdje pa došao kasno doma.  Nije bilo drastičnih problema'', tvrdi majka. 

U show ''Ženim sina?'' prijavio se iz znatiželje, a evo što nudi onoj koja osvoji njegovo srce. 

''Ja sam vrlo daleko od savršenog muškarca. Prošao sam u životu stvarno svašta, ali moj život je poprilično, recimo, sređen i u životu mi fali drug, prijatelj. Meni je putovanje posao, a ja ne čeznem za putovanjima naročito jer sam na tim putovanjima sam. Volio bih da netko jednostavno može sam mnom otići. Djevojka se kraj mene može zaista lijepo osjećati, volimo porodicu i obiteljski stol'', ističe, a njegova majka dodaje da i on sam zna kuhati. 

''Ženim sina?'' je show koji će vas sigurno zabaviti, a našim kandidatima pomoći da pronađu srodnu dušu koja će biti draga i njihovoj majci.

Hoće li neka od kanidatkinja osvojiti i Markovo srce - ne propustite gledati uskoro na Novoj TV!

Za više informacija i video materijala posjetite i službenu stranicu showa:

https://novatv.dnevnik.hr/zabavni/zenim-sina/

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju