Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Menadžer poznate holivudske glumice Sharon Stone prošle se godine našao na reviji Meline Džinović u Miamiju.


Dizajnerica i supruga Harisa Džinovća, Melina Džinović, živi svoj holivudski san. Njezine kreacije već je nekoliko puta crvenim tepihom prošetala Sharon Stone, a i ubuduće će Melina biti modni odabir ove svjetski poznate glumice.

 

In love with @sharonstone look on red carpet #hamel #melinadzinovichamel #hamelbymelinaharris #sharonstone

A photo posted by Melina Dzinovic (@hamelbymelinaharris) on

A cijelu njezinu karijeru promijenio je jedan telefonski poziv

Vezani članci Haris Džinović (Foto: Dnevnik.hr) Haris Džinović otkrio koji mu je omiljeni hrvatski pjevač: "Bio je daleko najveći i najbolji" Rina Lipa (Foto: Instagram) Glazbena senzacija, kosovarski Clooney, a sada je slavna obitelj dobila još jednu zvijezdu kojoj je tek 18!

'Nakon što sam spustila telefonsku slušalicu, trebalo me polijevati hladom vodom da dođem sebi. Ona je jednostavno rekla da je pogledala sve te modele i počela nabrajati koje bi voljela da joj se naprave', rekla je Melina. 

Novi izazovi mlade Splićanke: Ugostila i slavnu Youtube zvijezdu

Naime, menadžer poznate holivudske glumice Sharon Stone prošle se godine našao na Melininoj reviji u Miamiju. Stone je otad već nosila jednu njezinu kreaciju. Ista se nešto kasnije prodala i na humanitarnoj večeri.

I tako je Melini pošlo za rukom da njezini modeli budu tema svjetskih magazina. Baš kao što se dogodilo sa haljinom Matije Vuice koju je Zrinka Cvitešić nosila na premjeri u Londonu. Iste večeri prišla joj je oskarovka Helen Mirren, tražeći njezin broj telefona! Ksenija Vrbanić takav je scenarij doživjela nakon što je njezinu kreaciju odabrala Helena Bonham Carter. 

 

#hamel #melinadzinovichamel

A photo posted by Melina Dzinovic (@hamelbymelinaharris) on

A za sve je, doznajemo, kriv suprug Haris Džinović. Na samim početcima dizajnerske karijere govorio joj je - 'uspjeh ne dolazi na pladnju'. Cijelu njihovu priču pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook