Predstava Adam i Eva, dramatizacija Kishonova romana 'Kod kuće je najgore' doživjela je svoju premijeru. Scenografiju potpisuje Nikolina Pišek, dok Adama glumi neponovljivi Zuhra.


Čini se da se nikad nećemo umoriti od raspravljanja o muško - ženskim odnosima. Muškarci ne shvaćaju žene, a žene ne shvaćaju muškarce, i tako u nedogled. No, kad se sve te situacije stave na kazališne daske, dobivate urnebesnu komediju Adam i Eva čija je premijera održala u kazalištu Vidra. 

Vezani članci Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Pogledajte snimku na kojoj su Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić javno pokazali koliko se vole! Nikolina Ristović (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Seksi Nikolina izašla iz kuće u sportskom izdanju! Ovako izgleda kad nije tip-top sređena

Rijetko koja žena nije doživjela svoju goru polovicu u hipohondrijskom izdanju, a u predstavi 'Adam i Eva' svi problemi su se našli na pozornici kako bi zabavili publiku.

>> VIDEO Evo kako Nikolina Pišek priča na ruskom!

'U svakoj sceni sam ja i u sceni žene koja zanovijeta i u sceni žene koja želi malo pažnja, to je ovisno o danu, pogotovo mi žene koje smo sklone hormonalnim amplitudama, od dana do dana se mijenja način na koji se odnosimo prema svojim lošijim polovicama', priča Nikolina Pišek koja je na premijeri plijenila pažnju u kratkoj haljinici, besprijekorna kao i uvijek. Zadnjih dana nije ni o čemu drugom razmišljala osim o scenografiji predstave 'Adam i Eva'.

'S obzirom da je sve unazad 24 sata bilo poprilično neizvjesno i izdogađalo se sve što se moglo naopako dogoditi, tako da nam je i scenografija zapela na Macelju zbog nepotpunih papira, a u Njemačkoj je praznik tako da neće stići do ponedjeljka', priča voditeljica Nikolina Pišek koja se okušala i kao scenografkinja.

Premijerna publika nije vidjela predstavu u punom sjaju pa će za to morati doći još koji put.

Kako god bilo, različitost muškaraca i žena nikako ne bi trebala biti problem nego prednost. A kako je bilo na premijeri, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook