Ima li talent?

Kraljica Hrvatske sanja o glazbenoj karijeri - provjerite kako pjeva!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Aktualna kraljica Hrvatske Kristina Bralo pred ekipom inMagazina dohvatila se mikrofona. Poslušajte kako zvuči „Čarobno jutro“ Nine Badrić u njezinoj izvedbi.

"Pjevala sam na raznim festivalima, na Dječjem Splitskom Festivalu, bila sam isto tako na Dječjem Eurosongu. To mi je baš bilo prelijepo iskustvo. Osvajala sam brojne nagrade. Baš mi je sad žao što sam prestala s tim , ali nadam se da ću jednog dana opet početi pjevati - možda ovdje, možda negdje drugdje!", ekipi inMagazina povjerila je i prošlogodišnja pobjednica strukovnog izbora ljepote - Modela godine Kristina Bralo.

>> Kakav SF! Zagrepčanin stan uredio u stilu filma 'Star Wars'!

Model godine koji se 4. prosinca odražava četvrti put, jedini je domaći strukovni izbor ljepote. Od ostalih natjecanja ovog tipa razlikuje se po strogim kriterijima koje moraju ispuniti kandidatkinje, odnosno propisanim mjerama visine, težine i obujma bokova. Izbor su pokrenule bivši modeli Sanja Bjedov i Tamara Roglić .

„Cilj Modela godine je da mlade modele što prije etabliramo na hrvatskom tržištu i da im se pomogne što prije otvoriti vrata. S obzirom da znamo da modeling, pogotovo kod žena nije dugog vijeka trajanja ,traje efektivno tri, četiri godine , maksimalno dopet, šest; taj proces na hrvatskom tržištu smo Tamara i ja htjele ubrzati!", izjavila je uoči izbora modna agentica Sanja Bjedov.

Pogledaj i ovo Tamara Roglić i Sanja Bjedov - 1 Novi projekt! Nekad naše uspješne manekenke kriju se iza organizacije brojnih izbora ljepote, a sad ekskluzivno otkrivaju i što novo spremaju!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene