50 GODINA KARIJERE

Koncert u Lisinskom Neda je posvetila preminuloj majci, pogledajte tko ju je sve došao poslušati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neda Ukraden sinoć je proslavila 50 godina karijere. Trosatni nastup pjevačica je posvetila preminuloj majci. Iz publike su je bodrili brojni prijatelji i obitelj.

Koncertom u Lisinskom Neda Ukraden sinoć je proslavila 50 godina karijere. Trosatni nastup pjevačica je posvetila nedavno preminuloj majci. Iz publike su je bodrili obitelj i prijatelji, a atmosferu na pozornici do usijanja su doveli i Nedini gosti: Ivan Zak i Željko Samardžić.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"

"Tu imam prijatelje, familiju, neke ljubavi, neke divne uspomene, u svakom slučaju grad Zagreb je mjesto gdje se ja jako dobro osjećam!", rekla je Ukraden. Iz prvog reda, majci je potporu pružila i kći Jelena sa suprugom Predragom. "Porodica je najvažnija i uvijek smo bili jedni drugima oslonac, i tako je bilo, i tako će biti. I u sljedećih pedeset. A gdje su dječica? Malo su ovih dana bili boležljivi , tako da nismo mogli to sve izvesti skupa, ali obećavam za sljedeći Lisinski, bit ćemo u cijeloj postavi", rekla je Jelenina kći.

Na prijateljičin koncert stigla je i nekad najpoznatija loto djevojka Suzana Mančić. Zgodna 61-godišnjakinja i sinoć je privlačila poglede. Za neke Nedine pjesme, koje su obilježile njezinu karijeru, zaslužna su i dvojica hrvatskih hitmejkera Miroslav Rus i Rajko Dujmić. Još jedan veliki perfekcionist kad je glazba u pitanju - Ivan Zak, sinoć je kao Nedin gost zapalilo Lisinski. Megauspješnom duetu "Tetovaža", koji je napisao Dušan Bačić, ipak je Zak dao ime. "Pjesma se zvala Skitnica. Rekao sam: Dule, pjesma je odlična, samo naslov mi se nešto ne sviđa, ja bi da se zove "Tetovaža". Kaže on može, mislim da bi bilo dobro da to snimimo Neda i ja. Ona je to odmah objeručke prihvatila i pjesma je u roku mjesec dana postala veliki hit", prisjeća se Zak.

Dva dueta s Nedom snimio je i Željko Samardžić, kojeg je zagrebačka publika dočekala s oduševljenjem: "Mislim da su pjesme te koje su me dovele do zagrebačke publike, a ono što je moj ukus sa ukusom zagrebačke publike koja mene prati se izuzetno dobro slaže. To je formula našeg zajedničkog druženja", kazao je Samardžić.

Druženje s najseksi bakom Balkana nije propustio ni zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. Naše pak kamere zabilježile su dogovore i za neka buduća druženja: "Hoćete mi obećati nešto? Da ja skuham raštiku, a da Vi dođete? Dogovoreno". Bandiću je najdraža Nedina pjesma "Zora je svanula". Bandić voli taj veliki hit jer se tada, kaže, bude kokoti i Bandić.

Što su nam još otkrili posjetitelji koncerta, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene