Pojava prvih znakova starenja kod žena uglavnom izaziva očaj i zabrinutost, a na takve osjećaje često nisu imuni ni muškarci.


Briga zbog izgleda posebno je izražena kod osoba iz javnog života jer im o njemu nerijetko ovisi status na društvenoj sceni. Posezanje za kozmetičkim tretmanima i estetskim operacijama kako bi izgledali mlađe nije rijetkost, no oni koji u tome pretjeraju, uglavnom postignu suprotan učinak.

Vezani članci Slika nije dostupna PLASTIČNE KATASTROFE Slavni ovisnici koji su se potpuno upropastili! Slika nije dostupna UNIŠTENE KARIJERE Sve zbog plastičnih operacija

Najbolje plastične operacije u Hollywoodu

Jedan od najpoznatijih primjera zvijezde koja je svoje lice nagrdila, te si tako dodala još minimalno deset godina starosti, je 61-godišnji glumac Mickey Rourke. Mickeyjem među ženama mnogi nazivaju Laru Flynn Boyle. Iako izgleda mnogo starije, glumica ima 44 godine. A u stopu je prati 56-godišnja Melanie Griffith. Od njih mnogo ne odskače ni Angelica Houston, a navedene su glumice pravi primjeri ovisnosti o estetskim operacijama.

Što kažu plastični kirurzi, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook