Pojava prvih znakova starenja kod žena uglavnom izaziva očaj i zabrinutost, a na takve osjećaje često nisu imuni ni muškarci.


Briga zbog izgleda posebno je izražena kod osoba iz javnog života jer im o njemu nerijetko ovisi status na društvenoj sceni. Posezanje za kozmetičkim tretmanima i estetskim operacijama kako bi izgledali mlađe nije rijetkost, no oni koji u tome pretjeraju, uglavnom postignu suprotan učinak.

Vezani članci Mickey Rourke Zbog seksi scena koje je snimio žene su ga nekad obožavale, a sada se zgražaju zbog onoga što je učinio od sebe Slika nije dostupna PLASTIČNE KATASTROFE Slavni ovisnici koji su se potpuno upropastili!

Najbolje plastične operacije u Hollywoodu

Jedan od najpoznatijih primjera zvijezde koja je svoje lice nagrdila, te si tako dodala još minimalno deset godina starosti, je 61-godišnji glumac Mickey Rourke. Mickeyjem među ženama mnogi nazivaju Laru Flynn Boyle. Iako izgleda mnogo starije, glumica ima 44 godine. A u stopu je prati 56-godišnja Melanie Griffith. Od njih mnogo ne odskače ni Angelica Houston, a navedene su glumice pravi primjeri ovisnosti o estetskim operacijama.

Što kažu plastični kirurzi, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook