Ne skidaju osmijeh s lica

Tko je u 2021. slavio dolazak prinove? Evo kojim se domaćim zvijezdama ostvarila želja da postanu roditelji

Brojnim se zvijezdama 2021. godine ispunila želja da postanu roditelji. Pauzu na poslovnom planu iskoristili su kako bi si ostvarili najveći san. Tko je dobio dečka, a tko djevojčicu, doznajte u pregledu In magazina.

Već nekoliko godina za domaću glumicu s američkom adresom majčinstvo je najveća želja. U 2021. napokon joj se i ostvarila. Leona Paraminski i Tin Komljenović postali su roditelji malene Liv.

Pogledaj i ovo In Magazin: Miraj Grbić - 4 sve duža lista Prednosti i mane očinstva u zrelim godinama: ''Kad u 50-ima dobiješ djecu, kad si prošao sve, puno sigurnije gledaš na to što imaš''

Otac je postao nogometaš Duje Ćaleta Car. Njegov sinčić Mauro stigao je četiri dana prije još jednog pojačanja za našu nogometnu reprezentaciju, kada je otac malenoga Viktora postao Andrej Kramarić. Razloga za sreću ima još jedan nogometni reprezentativac. Josip Brekalo nedavno je postao otac djevojčice Nike.

Romantike, ljubavi, sreće i razloga za slavlje u domu Stipe Pletikose je napretek. Stipe i njegova Angela dobili su šesto dijete i proslavili 18. godišnjicu braka. Prvo zajedničko dijete dobili su Iva Šarić i nogometaš Bruno Petković. Sinčić Adrian lijepoj manekenki je treće dijete. Po drugi su put roditelji postali i manekenka Iris Rajčić i nogometaš Marko Livaja, a dijete su dobili i Goran Vlaović i Ivana Mišura.

Najočekivanija bebica godine definitivno je maleni Bloom. Maja Šuput bila je aktivna do posljednjeg dana trudnoće. Netom prije odlaska u rađaonicu, još uvijek je obavljala poslovne zadatke.

Po drugi put roditelji su postali Kristina i Marin Čilić. Na dan rođenja malenoga Vite slavni tata na Instagramu je napisao:

''Naša mala obitelj je narasla za još jednog člana. Zahvalan sam podijeliti vijest da je na svijet stigao Baldin najbolji prijatelj i da smo sada tim od četiri člana. Dječak je odlično, a Kristina je apsolutna rock-zvijezda. Jedva čekamo malog dovesti kući kod svog brata'', pohvalio se Čilić. 

Simpatičnoj redateljici, koja je za Murinu osvojila nagradu za najbolji debitantski film u Cannesu, 2021. bila je osobito sretna. Malenoga Petrusa rodila je dan prije nego što joj je dodijeljena prestižna nagrada.

Djevojčicu Pinu rodila je glumica Lana Gojak Bajt. Luka Šulić po treći put je postao tata. Sa suprugom Tamarom slavio je dolazak sina Lea. Sin Oliver upotpunio je ljubavnu idilu Korane Gvozdić i Ivana Šarića.

I Miraj Grbić, popularni Čombe iz serije „Lud, zbunjen, normalan“, uživa u očinstvu. Sa suprugom Marijom Omaljev Grbić dobio je kćer Billie. A sreću zbog dolaska prinove iskusili su i glumac Lujo Kunčević i lijepa Sara Spinčić, koji su postali roditelji preslatkog Leonea.

Pjevačica Marija Husar Rimac i njezin suprug Vjeko početkom veljače dobili su drugog sina.

Rodila je i glumica Ana Vučak Veljača, a krajem siječnja bivša skijašica Ana Jelusić Black rodila je dječaka Vita. Drugu kćerkicu dobili su Antonija i Aljoša Šerić iz grupe Pavel. Malenoj Avi silno se razveselila sestra Luna.

Poseban razlog za slavlje imao je i frontmen Opće opasnosti Pero Galić, koji je dobio unučicu Katju. Osmijeh s lica ne skida ni Tony Cetinski koji je postao djed malene Elene, kćerkice njegova sina Christiana. Baka je postala i Zdenka Kovačićek. Stigao joj je unučić Maks.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene