Odvažni modni kreativci

Klisab i Zoran Aragović - tandem koji će u nadolazećoj sezoni nametnuti neka nova pravila!

Zoran Aragović Zoran Aragović In Magazin 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Aragović Tomislav Kliškinić Marko Šabarić BIPA FASHION.HR - 5 BIPA FASHION.HR - 3 BIPA FASHION.HR - 4 BIPA FASHION.HR - 2 +0 BIPA FASHION.HR - 1 Galerija

Klisab i Zoran Aragović dopustili su nam da zavirimo u najnovije kolekcije za nadolazeći BIPA FASHION.HR, te nam otkrili kako nastaju njihovi statement komadi.

''Volimo taj proces stvaranja kolekcije i baviti se modnom i modnim dizajnom. To je zaista kao nekakva droga, stvara određenu vrstu ovisnosti. Jedva čekamo da se dogodi ta revija, do onih par dana prije predstavljanja kolekcije imamo osjećaj da bi sve trebali raditi ispočetka i mijenjati'', kaže Marko Šabarić. 

Pogledaj i ovo Nova sezona Bipa Fashion.hr-a je pred vratima (Foto: Dnevnik.hr) Jedva čekamo! Zavirili smo u radionice domaćih dizajnera: Otkrivamo vam trendove za novu sezonu!

A njihova strast već je odavno prepoznata od modne kritike ali i klijentica. Očekivanja za svaku novu Klisab kolekciju sve su veća, a ovi momci jednostavno ne znaju razočarati, pa za još jedan izlazak na pistu BIPA FASHION.HR spremaju klasiku s pomakom.

''Nova kolekcija je zapravo baš Klisab kolekcija koja ima izvorište u klasici ali je ove sezone ipak malo odvažnija. Što više radimo to sigurno postajemo sve hrabriji.'', kaže Tomislav Kliškinić.  

Komadi su to koje uvijek iznova nosimo pa im upravo zato ovi momci dodaju poseban izričaj.

''Razmišljamo kada stvaramo komad da žena koja njega kupi da to nije jednosezonski komad'', kaže Marko Šabarić. 

Ni ova kolekcija neće proći bez prepoznatljivih torbica, baš kao ni veselih komada Zorana Aragovića, koji nam još jednom donosi najšarenije proljeće i ljeto koje možemo poželjeti.

''Nadogradnja na tu cijelu priču je što ove godine koristimo dosta te tkanine sa glitterima, različite lamee, resice, kupili smo zanimljive folije za haljine koje izrezujemo s nekim grafičkim elementima, dakle lepršava vesela kolekcija kakvu ljudi očekuju od mene.  Balansiramo između nečeg neutralnijeg i nečeg upečatljivijeg tako da klijentice imaju mogućnost kombinacije'', kaže Aragović. 

A čar se krije u detaljima.

''Recimo na ovim komadima, to je sve spajano od sitnih komada tkanina, čak smo dodavali nekakve perlice, mreža, tako recimo kapuljača na dvije strane u unutra je cijela sa točkastom mrežom što možda publika u tom trenu ne vidi'', dodao je. 

Iako za njega ne postoji riječ nespojivo, svaki uzorak i boja pomno su birani.

''Znači ovo je sad pod dojmom šareno ali zapravo trebaš sklopit da paše ovaj detalj s ovim bojama, eventualno razbit s nekakvom kontrom, meni to dolazi jako prirodno pa kad mi netko kaže kako si ti to spojio, meni je to normalno, ne znam kako bih drugačije'', priča. 

S obzirom na to da nas ovog puta na BIPA FASHION.HR-u svaki dizajner dočekuje na vlastitoj pisti, već sada najavljuju velika iznenađenja, pa čak i ona glazbena. Zato u kalendaru crveno označavamo razdoblje od 12-og do 21-og ožujka, kada nas očekuje najveći domaći tjedan mode.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene