Krunoslav Kićo Slabinac bez dlake na jeziku otkrio je svoje mišljenje o stanju na estradi.


U ovotjednom izdanju emisije "Petkom s Petkom" stvorila se i zanimljiva ekipa koja je sudjelovala u debati o narodnjacima. Prvi je temu otvorio Zoran Škugor, koji je zanimljivo primijetio kako je sve krenulo i kada. "Ima više od deset godina da to traje. To je defacto počelo na Danijeli, nastavilo na Rozgi i onda je dalje to krenulo", kazao je Škugor.

Vezani članci Sandi Cenov - 2 Što stariji, to bolji! Tko su domaći zavodnici koji su s godinama sve poželjniji i šarmantniji? Marijana Mikulić, Helena Minić Matanić i Nevena Rendeli Vejzović Poznate Hrvatice otvoreno o brigama i strahovima: "Novi set strahova za koje ste mislili da uopće ne postoje"

Boris Đurđević dodao je kako je hrvatska zabavna glazba nestala u bestrag. "Nemamo svoju pa uzimamo tuđe. Sve bi bilo drugačije da smo branili zid hrvatskom zabavnom glazbom", dodao je Đurđević.

Kićo Slabinac bio je oštriji. "Estrada je danas produkt marketinga, korupcije i prostitucije. Nije bitna samo pjesma. Danas imate pjevačice nafitrane sa svih strana, puna je silikona", dodao je Slabinac. Što su još komentirali gosti u zanimljivoj debati, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.