Hit Kiće Slabinca

OTKRIVENO TKO JE DIVNA CRNA ŽENA! Je li ova žena najveća zavodnica bivše države?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kićo Slabinac nikad nije krio da je hit 'Zbog jedne divne crne žene' posvećen fatalnoj ženi koju je volio! No, on nije jedini...

Jeste li se ikad zapitali tko je tajnovita crnka iz evergreena 'Zbog jedne divne crne žene' Kiće Slabinca? Mnoge žene su se u njoj pronalazile, a sada, 44 godina poslije, napokon je otkriven identitet misteriozne žene. Znate li tko je žena koja je slomila srce našem poznatom glazbeniku?

Pogledaj i ovo In Magazin: In vrt - 1 Uskoro Znate li nekoga komu bi uređenje vrta ispunilo snove? Priuštite mu nezaboravno iznenađenje u novom nastavku serijala IN vrt!

Misteriozna dama je Mirjana Antonović. Dodatnu potvrdu na ova nagađanja dala je i sama Mirjana objavom zajedničke fotografije na svojem facebook profilu.

Kićo nikad nije skrivao da je crna žena iz pjesme stvarna osoba. O njoj je pričao još daleke 1972. kada je pjesma nastala. Napisao ju je nakon povratka s koncertne turneje po SAD-u. Svoju ljubav prema crnokosoj ljepotici dijelom je razotkrio u intervjuu Plavom vijesniku iz 1972.

'Zove se Mira i rodila se i živjela u našoj zemlji sve do svoje 4. godine. Zatim je otišla u Sjedinjene Države. Ja ni od koga nisam skrivao Miru. Vodio sam je svuda sa sobom, i na izlete, i na koncerte. Volimo se iako je prije bila udata, a to je zaista samo naša stvar', rekao je Slabinac.

Ovih će dana folkeri okupirati Zagreb. Pročitajte ovu zanimljivu priču.

Gotovo 15 godina nakon njihove ljubavi Mirjana odnosno Mira bila je fatalna za još jednog pjevača. U nju se zaljubio Miroslav Ilić s kojim je bila u višegodišnjoj vezi, a u kojoj je rođen danas 30-godišnji sin Devin. Sve donedavno javnost nije znala da Miroslav Ilić ima izvanbračnog sina kojeg odbija priznati. Je li joj i Ilić, poput Slabinca, posvetio neku od svojih pjesama, to znaju samo njih dvoje. Više pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene