U Keminu čast

Prošlo je godinu dana od njegove smrti, no ostaje zapamćen i voljen

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Legendarni Kemal Monteno napustio nas je prije godinu dana. Kolege i prijatelji održali su tim povodom koncert u njegovu čast.

Prošlo je godinu dana otkad nas je napustio Kemal Monteno. Njegovi kolege i prijatelji sinoć su mu pjesmom odali počast. Na koncertu u Keminu čast prisjetili su se najljepših trenutaka provedenih s dragim prijateljem.

Pogledaj i ovo Maja Šuput (Foto: Instagram) Neobične pojave Oni su svuda oko nas? Novković: Definitivno nismo sami u svemiru

'Mislim da ako nas on odozgo gleda da će bit sretan zbog toga što vidi da svi volimo njegove pjesme i svi ih pjevamo', izjavio je Bebek na koncertu. 'Ja sam uvijek govorila joj Kemo moj, kako bi ja tebe rado onako skrila, u neki kutak mali, tebe bi smjestila, pa kad sam tužna, kad sam žalosna da te izvadim da mi ispričaš neki dobar vic', prisjetila se Kemala Tereza Kesovija.

'Znali smo pit kavu u mom kvartu tamo, njemu je to bilo na ruku i često bi znali, kaže on meni, bolan Boris šta ti ovako fin momak, dobro izgledaš djevojke te vole, a pjevaš neke rokerske ba, ba, dereš se, pjevaj fine ovako ljubavne pjesme, koje imaju emociju, dušu pa će te više još voljet. Eto takav je bio Kemo', prisjetio se legendarnog umjetnika Boris Novković. Što su još brojni glazbenici otkrili o Kemalu, pogledajte u prilogu IN magazina.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene