'Mojoj jedinoj ljubavi'

Kemina velika prijateljica: 'Gdje god se okrenem on je tu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zvijezda regije, iznimni pjevač i kantautor Kemal Monteno koji je ove godine u 67-godini života izgubio bitku sa smrtonosnom bolešću, ovih dana ponovno živi u glazbi svojih suradnika.

Posljednji je ovo duet bezvremenske glazbene zvijezde Kemala Montena koji je napravio u suradnji s pjevačicom Paulom Jusić. Dubrovčanka koju s Kemom veže dugogodišnja poslovna suradnja, no, prije svega, veliko prijateljstvo, ovih je dana izdala album na kojem se nalazi i obrada pjesme "Mojoj jedinoj ljubavi".

Pogledaj i ovo showbuzz i njen muž privlači pažnju Seve objavila zaboravljenu seksi fotku, a dan ranije se prisjetila posebnog glazbenika kojeg više nema

Preminuo Kemal Monteno - njegove pjesme živjet će vječno

Riječ je o jednoj od posljednjih glazbenih suradnji, na kojoj je legendarni Sarajlija radio. Taj emotivni trenutak je i danas živ u Paulinu sjećanju. Sreću zbog uspješne suradnje na novom albumu prati i osjećaj nostalgije za nježnom osobom kakav je bio Kemal.

'Gdje god se okrenem on je tu, kada nešto radim onda se trznemo - eh sad bih Kemo da ovo čuje rekao' joj nemoj to' ili' čuj njih' ... jako često se vidimo s njegovom obitelji', kaže Paula.

Kako je bilo na snimanju i kako zvuči pjesma, pogledajte u prilogu naše ekipe inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene