Skokovima u vodu bavi se već devet godina, a sve svoje zlatne medalje teško može i pobrojati!


Kći poznatog nogometaša Ardiana Koznikua, 18-godišnja Diana nastavlja sportsku tradiciju obitelji.

>> Ima li života nakon nogometa? David Beckham odgovorio osmijehom!

Skokovima u vodu bavi se već devet godina, a sve svoje zlatne medalje teško može i pobrojati. 'Njegov glavni savjet je da uvijek trebam dati sve od sebe', kaže Diana o svom ocu. On pak kaže kako je bio ponosan na svaki njezin rezultat.

Ove godine Diana se natječe i na jednom sasvim drugačijem natjecanju, onom za Miss sporta.

Vezani članci Sofija Milošević Prelijepu srpsku manekenku skrivao je dok mu bijesna nije postavila ultimatum: "Nisam ja starleta!" Luka Jović i Sofija Milošević Prvo je demantirao glasine o vezi s njom, no sad je priznao da ljubi jednu od najljepših Srpkinja

'Fotograf koji je zadužen za Miss sporta rekao mi je da se trebam prijaviti za to. Ove godine su me zvali i rekla sam zašto ne, jedno novo iskustvo', ispričala je Diana.'Unuka pekara pobijedila unuku princa'

Zanimljivo je i kako je nakon jednog osvojenog natjecanja Diana došla kući i pohvalila se djedu da je 'unuka pekara pobjedila unuku princa'.

'Bila sam u Grčkoj na natjecanju i pobijedila sam unuku princa Monaka. Rekla sam djedu  da je unuka pekara pobijedila unuku princa pa bi mi mogao kupiti laptop i sutra dan me dočekao laptop', priča Diana kroz smijeh.

Cijelu obiteljsku priču obitelji Kozniku donosi vam Ružica Đukić u inMagazinu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook