Skokovima u vodu bavi se već devet godina, a sve svoje zlatne medalje teško može i pobrojati!


Kći poznatog nogometaša Ardiana Koznikua, 18-godišnja Diana nastavlja sportsku tradiciju obitelji.

>> Ima li života nakon nogometa? David Beckham odgovorio osmijehom!

Skokovima u vodu bavi se već devet godina, a sve svoje zlatne medalje teško može i pobrojati. 'Njegov glavni savjet je da uvijek trebam dati sve od sebe', kaže Diana o svom ocu. On pak kaže kako je bio ponosan na svaki njezin rezultat.

Ove godine Diana se natječe i na jednom sasvim drugačijem natjecanju, onom za Miss sporta.

Vezani članci Slaven Jurić Bivši domaći nogometaš pjeva kao slavuj! Poslušajte frajera koji se ostavio lopte i uhvatio mikrofona i pregače Andrej Kramarić i Mia Ćurković Mladi Vatreni odveo djevojku na Mauricijus, ona pokazala savršeno tijelo

'Fotograf koji je zadužen za Miss sporta rekao mi je da se trebam prijaviti za to. Ove godine su me zvali i rekla sam zašto ne, jedno novo iskustvo', ispričala je Diana.'Unuka pekara pobijedila unuku princa'

Zanimljivo je i kako je nakon jednog osvojenog natjecanja Diana došla kući i pohvalila se djedu da je 'unuka pekara pobjedila unuku princa'.

'Bila sam u Grčkoj na natjecanju i pobijedila sam unuku princa Monaka. Rekla sam djedu  da je unuka pekara pobijedila unuku princa pa bi mi mogao kupiti laptop i sutra dan me dočekao laptop', priča Diana kroz smijeh.

Cijelu obiteljsku priču obitelji Kozniku donosi vam Ružica Đukić u inMagazinu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook