Njeno drugo lice

A htjela je biti vozačica kamiona: 'Vlastiti egzibicionizam doveo me na scenu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naša operna diva Sandra Bagarić za inMagazin otkrila je sve o ratnim godinama svojeg djetinjstva, zašto je cijeli život okružena muškarcima te kako se zaljubila u supruga. Što je može ostaviti bez teksta, kada je bila najtužnija, te doživljavaju li je ljudi ozbiljno?

Sandra Bagarić sinonim je za osmijeh i dobro raspoloženje. Kazališna primadona već 21 godinu uveseljava publiku kazališta 'Komedija' svojim prepoznatljivim sopranom.

Pogledaj i ovo showbuzz Posve iskreno Legendarna domaća pjevačica prvi put progovorila o gubitku supruga

No, Sandra nije uvijek sanjala o tome da postane operna diva. 'Kao klinka sam voljela čitati stripove, 'Alana Forda', 'Zagora', 'Blakea', ma sve moguće što je bilo u to doba. Listala sam i 'Start' tako da sam sanjala da jednog dana radim u trafici', otkrila je simpatična Sandra.

VIDEO 'Ja sam sebi još uvijek ona ista djevojčica'

Drugo zanimanje koje ju je privlačilo teško je povezati sa ženstvenom opernom divom. 'Zamišljala sam se i kao vozačica kamiona. Onako kroz Australiju, a oko mene goli muškarci. Mislim da je u mojoj mašti i želji za egzibicionizmom došla na red i scena. I eto me, ostalo je povijest', kazala je pred kamerama inMagazina.

Cijeli intervju, u kojem je govorila i o ratnim godinama, odrastanju, braku sa suprugom Darkom Domitrovićem i djeci te karijeri, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene