Posebne vrijednosti

Tražite partnera? Pokušajte na ovoj, jedinstvenoj društvenoj mreži

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kršćanski se pogledi na ljubav razlikuju od onih svjetovnih i upravo zato, u Hrvatskoj je otvorena internetska zajednica KatSus za samce koji su u potrazi za partnerom s kojim će dijeliti vjeru i vrijednosti.

Internet zauzima sve važnije mjesto u našim životima pa je tako postao i važno sredstvo za pronalaženje partnera. Društvo nam nameće određene stavove o ljubavi, romantici, hodanju i braku, no kršćanski se pogledi na ljubav u mnogome razlikuju od onih svjetovnih.

Još prije deset godina, Gudrun Kugler i njezin suprug, okruženi mnogim samcima koji su se žalili da ne mogu pronaći nekog po svojoj mjeri, odlučili su osnovati platformu za samce. Potraga za bračnim partnerom uvijek je lakša ako na početku imaju zajedničke vrijednosti, one katoličke.

Najljepša ljubavna priča u trećoj dobi: 'Ugađamo si istom mjerom'

'Vidimo da postoji razlog zašto ljudi ne ulaze u odnose te da ljudima treba povjerenje, a kršćansko okruženje razvija upravo to i na duge staze vodi uspješnom braku', rekla je dr. Kugler pred kamerama inMagazina.

O uspješnosti ovog recepta svjedoči i činjenica da su aktivni u osam zemalja, uključujući Hrvatsku te je još jednom dokazano da ljubav ne poznaje granice. Stranica katoličkih susreta KatSus u Hrvatskoj nakon prve godine rada ima brojne korisnike.

'Trenutno imamo malo više žena što se, na svu sreću mijenja, ali najčešće se s problemima javljaju žene jer žene će puno prije priznati da imaju nekakvu poteškoću u poznavanju nego muškarci. Oni su ponosni i gurat će koliko ide', otkriva Neven Kalinić iz KatSus-a Hrvatska.

O 'katoličkoj iskrici' saznajte sve u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene