Bravo, Aleks!

Svjetski, a naše! Na partyju nakon Oscara slavna ljepotica zablistala u haljini naše dizajnerice

Katharine McPhee (FOTO: Getty) Katharine McPhee (FOTO: Getty) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Katharine McPhee (FOTO: Getty) +0 Katharine McPhee (FOTO: Getty) Galerija

Modna miljenica mnogih domaćih zvijezda Aleksandra Dojčinović polako, ali sigurno, osvaja i Hollywood. Njezina haljina nosila se i na partyju nakon dodjele nagrada Oscar.

U večeri dodjele Oscara u Hollywoodu se nosio i hrvatski dizajn. Američka pjevačica i glumica Katharine McPhee, jedna od zvijezda serije »Škorpion«, na tradicionalnom partyju u organizaciji Fondacije Eltona Johna, zablistala je u haljini s potpisom Aleksandre Dojčinović.

Pogledaj i ovo In Magazin: Aleksandra Dojčinović - 5 Povratak u zlatno doba Evo što krije nova kolekcija modne miljenice Aleksandre Dojčinović, pripremila je i novitete na koje od nje nismo navikli

Kreacije naše dizajnerice već su nekoliko puta viđene na crvenom tepihu, no Aleksanda ima još jednu veliki želju.  "Meni je i dalje najveća želja da obučem Cate Blanchet, sve je to divno, krasno, prekrasno, ali zaista bi bila sretna da se to dogodi", izjavila je naša dizajnerica svojedobno za IN magazin.

Katharine McPhee (FOTO: Getty) Katharine McPhee (FOTO: Getty)


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene