Zgodna glumica i majka troje djece reporterki Ivani Nanut otkrila je s kim u obitelji najčešće vježba svoje uloge te zašto ju slava nije promijenila. Ostatak pogledajte u današnjem izdanju IN magazina.


IN magazin iz Londona donosi ekskluzivni intervju s oskarovkom Kate Winslet koja je ondje promovirala svoj novi film o kompjuterskom geniju Steveu Jobsu.

Kate o dva razvoda i novom braku: 'Bilo je jeb*** teško'

Vezani članci In Magazin: Stephan Lupino u Banovini Lupino je odavno našao put do dječjih srca, a sada je opet pokazao svoju skromnost: "Djeci i starijima svi trebamo pomagati! In Magazin: Poznati u Klubu 60 Tko sve slavi 60.rođendan? Poznate zvijezde o ulasku u novo desetljeće života: "Ne plašim se niti jedne svoje godine"

Ova 40-godišnja zaposlena glumica i majka troje djece reporterki Ivani Nanut otkrila je s kim u obitelji najčešće vježba svoje uloge, zašto ju slava nije promijenila te koji je učinak kada kćerki svakoga dana govori da izgleda fantastično. O izgledu svoje kćerke Kate kaže: 'Sjajno se osjeća u svojoj koži. Sve je u pozitivnom potkrepljivanju! Čuju li samokritičnost samo će ga oponašati!'

Dio razgovora donosimo u video isječku, a cijeli intervju ne propustite u današnjem izdanju IN magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook