Nevolje su doslovno pokucale na vrata bivše pjevačice E.T.-a Katarine Rautek.


Katarinu Rautek navodno već duže vrijeme zlostavlja bivši partner Krešimir Svitlanović, koji se još uvijek nije uspio pomiriti s njihovim prekidom. Ionako ozbiljna situacija kulminirala je proteklog petka, potvrdila nam je pjevačica.

Vezani članci Indira Levak Zvjezdani trikovi vladarica transformacije: Otkrivamo kako do novog izgleda bez trajne promjene imidža Julia Roberts Prirodno je najbolje: Koje se to rijetke holivudske zvijezde opiru trendu estetskih zahvata?

''Dogodilo se to da me moj nevjenčani suprug pokušao ubiti. Počinio je nasilje nad obitelji, prijavljivan je dva puta i sada je to napravio s teleskopskom palicom. Pratio me, snimao, maltretirao psihički i fizički na kraju. Očitio nitko ne može s jakom ženom'', rekla je pjevačica Katarina Rautek. ''Nanio mi je fizičke ozljede, sve je dokumentirano. Ja moram dalje zbog svoje djece da budem dobro'', otkrila je Katarina. Premda neki mediji navode da se nasilnom pohodu Krešimira pridružio Katarinin brat, pjevačica tvrdi kako on nema ništa s tim.

''Pogodilo me da je dotični uvukao mog brata u to jer on je upao u moju kuću. Htio je oteti mog sina koji je bio kod bake i dede na vikendu i onda je mog brata izvukao iz kreveta čisto da ima nekog pored sebe.  Ja ne znam što se njemu dogodilo u glavi'', kazala je pjevačica.

Kao povod napada navodi se ljubomora na Katarinina novog partnera, no ona tvrdi kako nema dečka i da su joj u ovoj situaciji jedino važna djeca i njihova sigurnost. ''Ovo je stvarno ozbiljna situacija i to je zabilježeno. Ako se meni nešto dogodi želim da se zna s koje je strane to poteklo'', otkrila je Katarina i dodala sljedeće. ''Trzam se na svako trzanje vrata jel to on, nije.. To je horor koji proživljavam'', priznala je.

Istražni sud je pustio Katarinina brata da se brani sa slobode, dok je Krešimiru određen istražni zatvor.

Više pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.