Vjerovali ili ne, već se vratila na posao!


Prije mjesec i pol dana Katarina Rautek i njezin odabranik, poduzetnik Krešo, postali su roditelji malene Gabrijele. Sada njihova obitelj broji četiri člana, a jedini koji se još uvijek privikava na to da više nije u središtu pozornosti je Katarinin 2,5 godišnji sinčić Dominik.

Vraća se na domaću scenu 30 dana nakon poroda!

Vezani članci Frano Ridjan za In Magazin (Foto: Dnevnik.hr) Omiljeni voditelj otkrio nam je svoj recept za uspješan brak, ali i što misli o vlastitoj supruzi Sandra Perković (Foto: Instagram) Sandra Perković otvorila je srce i otkrila nam neke dosad nepoznate detalje iz svog života

Hoće li uskoro i pred oltar teško je reći, jer Katarina kaže da se nikako ne može zamisliti u vjenčanici. 'Još se nemam u planu udavati, bez obzira na to mi živimo skupa to su naša djeca, a meni sama udaja kao udaja... Možda jednog dana hoću, ali trenutno ne razmišljam o tome. Kad su ljudi skupa to je najbitnije', kaže Katarina.

S druge strane, kada je posao u pitanju, željela se što prije vratiti gažama. Katarina je nastupala do 7og mjeseca trudnoće, a u međuvremenu su snimili tri singla. Nova pjesma 'Vikend bez greške' već je u radijskom eteru, a uskoro će dobiti i videospot. Pogledajte cijeli intervju u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook