Izabrana je nova Miss Hrvatske koja će nas predstavljati na svjetskom izboru u Londonu sredinom prosinca. Lijepa studentica novinarstva iz Zagreba Katarina Mamić, otkrila nam je li zaljubljena te tko je zaslužan za njezinu savršeno vitku liniju. Našem je Davoru Gariću otkrila i kako doŽIvljava negativne komentare na društvenim mrežama.

Galerija


Sigurnim korakom kojim već godinama vješto kroči modnim pistama Zagrepčanka Katarina Mamić došetala je i do titule Miss Hrvatske.

''Svakako sam se nadala pobjedi, to mi je veliki san bio. No ne mogu reći baš da sam očekivala pobjedu s obzirom da mi je konkurencija stvarno bila jaka'', rekla nam je Katarina. 

Vezani članci Katarina Mamić (Foto: IN Magazin) Miss Hrvatske putuje na svjetski izbor: "Ja bih nju usporedila čak s Anicom Kovač, ona ima taj jedan dišpet u sebi" Domaće manekenke (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) Vrijeme ovih domaćih ljepotica tek dolazi, no o njima se već itekako priča i prati ih se na Instagramu

Lijepa studentica novinarstva, čini se ima sve adute u rukavu. Ova skromna dama, okrunjena je ljepotica ali i akademski potkovana pa ćete još teško naći zamjerku.

''Vrhunsko obrazovanje je bitnije od izgleda, ali najbitniji je stav, kakva si ti osoba, da l' se trudiš, sve možeš postići svojim velikim trudom'', zaključila je. 

 

Iako joj čestitike i poruke podrške pristižu iz cijele Hrvatske, nađu se i dežurni kritičari koji kažu ''To misica?! Evo, samo u mom stubištu žive tri ljepše''.

''Joj, ti komentari me ni ne zanimaju niti me diraju. Ja sam svjesna da tko god da je pobijedio, ljudi nikad ne bi bili zadovoljni, samo im poručujem da krenu od sebe, da poprave to što im smeta u životu, da budu sretni jer tako će sve bit bolje u našem svijetu'', smatra Katarina. 

Katarinu sada čekaju naporne pripreme za svjetski izbor. U konkurenciji od stotinu ljepotica iz cijelog svijeta, prije samog finalnog izbora, borit će se u pet kategorija u prednatjecanju - sport, talent, intervju, multimedija te modeling.

''Dobiju dizajnera kojeg će nositi i moraju ga predstaviti na najbolji mogući način. Mislim da Katarini to neće bit nikakav problem, u tome je već godinama'', govori Maja Vračarić,  direktorica Direkcije izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta. 

''Počinjem s pripremama odmah, momentalno, već sam počela. Ako se dobro pripremim mislim da ću bit jako sigurna u sebe i bez obzira kakva mi je konkurencija'', sigurna je Katarina. 

''Nije to jednostavno i u svakoj kategoriji ima nekakve stvari gdje se ona treba što više istaknuti i biti što bolja'', dodala je Maja Vračarić. 

Na pripremama će najmanje morati paziti na liniju. Vitki stas zahvaljuje isključivo dobrim genima.

''Što se tiče linije, evo Bog mi je ovako dao, imam savršen metabolizam, ne pazim na liniju, jedem sve, stvarno vam tu ne mogu ništa otkriti jer nema tajne'', tvrdi. 

Tajne nema da je nova Miss Hrvatske zaljubljena preko ušiju no identitet princa koji ju je osvojio ne želi otkriti.

''Jesam, jesam. Zaljubljena sam već dvije godine, jako sam sretna i uživam u tome svaki dan'', priznala nam je. 

Na krilima ljubavi i uz ovakav osmijeh, čini se da lijepoj Katarini možemo predvidjeti dobar plasman na svjetskom izboru.

''Bila sam slušala kad je davala jedan intervju pa ju je jedna novinarka pitala ''Dobro, Katarina, misliš li da ćeš osvojiti neku od lenti?'' Ona je rekla ''Da, mislim, samo ću još razmislit koju!''... Tako da mislim da je to odličan odgovor'', rekla nam je Maja Vračarić

Onda joj želimo da se sa svjetskog izbora sredinom prosinca u Londonu vrati s krunom i lentom najljepše.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Bivša skijašica velika je zavodnica i ljubiteljica golišavih kreacija: Je li ovom prozirnom ipak pretjerala?