Slavko Sobin morao je raditi s viskom, Maji Šuput gatalo se iz kave i graha, a glumica Barbara Nola ističe da itekako vjeruje u takve stvari.

Galerija


Biste li voljeli znati što će vam se dogoditi sutra ili za godinu-dvije?

Vezani članci Severina Severina priznala zašto se hvata za glavu kad vidi spot za ''Gas, gas'', a najveće greške u karijeri kojih se srami otkrila nam je i Maja Šuput! Maja Šuput Neočekivana reakcija Frane Ridjana na izgled Maje Šuput: ''Ili mijenjaj oftalmologa ili mijenjaj ogledalo!''

Rijetko tko bi odgovorio "ne", pa tako ni naše zvijezde koje su potražile pomoć onih koji mogu predvidjeti budućnost.

Glumac Slavko Sobin pohvalio se svojim susretom s vidovnjakinjom. "Bila je nešto na karte gledala, nešto sam radio s onim viskom, postoje ti neki horoskopi, sve sam ih ja radio. Preko interneta sam platio", kroz smijeh je otkrio.

"Iz graha, kave, ma standardno ono za 150 kuna", poručuje uvijek iskrena i vrckava Maja Šuput, dok Josipa Pavičić Berardini smatra kako ne postoji osoba koja barem jednom u životu nije otišla na neku vrstu tarota.

"Pogodila mi je da će mi opljačkat stan, ali ne baš tako, nego mi je rekla bit ćeš na putu i dogodit će se nešto grozno. Ja joj kažem da neće pasti avion, ne idem ja nigdje, a ona meni idi, vratit ćeš se ti, ali nešto će se dogoditi. Ja se vratim, a ono stana nema", ispričala je u nastavku Maja.

"Ja jako vjerujem u sve te stvari da se jako bojim da mi se to sve otkriva", poručila je našem Davoru Gariću glumica Barbara Nola, dok je njezina kolegica Ecija Ojdanić uvjerena kako smo sami gospodari svoje sudbine.

A kakvog su iskustva imale druge domaće zvijezde s tarotom i sudbinom, saznajte u videu u našoj galeriji. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Mikro gaćice privlačile poglede prolaznika na pozadinu slavne pjevačice